STILLING LEDIG:

Nidaros styrker satsingen på sport og nyheter

Trondheims lokalavis vil bli enda bedre på sport og nyheter, og søker derfor tilkallingsvikarer og frilansere.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgivar

Om arbeidsgivar

Nidaros er Trondheims heldigitale lokalavis og et av Amedias nyeste mediehus. Vi lager avis for alle som bor og lever i Trondheim. Besøk oss på Nidaros.no.

Er du interessert i sport? Kan du fotball? Vet du hva som rører seg hos Trondheims mange idrettslag og klubber, uavhengig av idrettsgren? Og er du i tillegg allsidig og effektiv, og har en god penn? Da kan du være rett person for Sporten hos Nidaros.

Den faste sportsredaksjonen består av to dedikerte journalister som dekker hele Trondheim. Nå søker vi tilkallingsvikarer som kan jobbe fortrinnsvis kveld og helg. En viktig oppgave vil være å dekke fotballkamper, og da spesielt Rosenborg, som er et satsingsområde for Nidaros. Men vi er også ute etter deg som kan formidle nyheter fra andre idretter.

Er du nysgjerrig på samfunnet rundt deg? Er du rask og effektiv, men også grundig? Ønsker du å formidle nyhetene til Trondheims befolkning, og ta pulsen på det som skjer? Vi søker deg som brenner for å vinne nyhetskampen hver dag, har blikk for gode nyhetssaker og sterkt konkurranseinstinkt.

I Nidaros søker vi tilkallingsvikarer og frilansere som kan jobbe med nyhetsjournalistikk. Vi søker både deg som vil ta vakter på dagtid, kveld, helg og helligdager, og deg som har gode ideer til enkeltreportasjer.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: Snarest
SØK HER

Powered by Labrador CMS