STILLING LEDIG:

NENT Group søker PR Project Manager for Viaplay

Har du lyst til å jobbe med dramaserier i verdensklasse?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Nordic Entertainment Group (NENT Group) er forpliktet til å jobbe for likestilling og mangfold og vi ønsker søknader fra alle kvalifiserte søkere, uavhengig av etnisitet, religion, alder, kjønn, seksuell legning og sivilstatus. Vi ønsker å sikre at din opplevelse av rekrutteringen er så god som den kan bli, så dersom du blir innkalt til intervju si fra dersom vi kan gjøre noen tilpasninger for deg.

Som PR Project Manager for Viaplay og NENT Group vil du jobbe tett med de beste historieformidlerne, skuespillerne og serieskaperne, og sørge for at Viaplays egenproduserte filmer og dramaserier får den oppmerksomheten som de fortjener.

Nordic Entertainment Group er Nordens ledende leverandør av underholdning. Vi underholder millioner av mennesker hver dag med våre strømmetjenester, radiostasjoner, TV- og produksjonsselskaper. Vi skildrer historier som berører mennesker – fra direktesendt sport, filmer og serier til musikk og egenproduksjoner. Vi søker nå etter en dyktig og kompetent PR-prosjektleder for Viaplay, som skal sørge for fortsatt økende synlighet i media og bidra til å utvide gi fortjent oppmerksomhet til Viaplays innhold.

Om stillingen:

Som PR-prosjektleder for Viaplay har du store ambisjoner og pågangsmot. Sammen med det dansk-norske PR-teamet vil du jobbe med merkevaren Viaplay og især våre skriptede egenproduksjoner – Viaplay Originals – ved å utvikle, implementere og gjennomføre PR-strategier og -planer som støtter den overordnede forretningsstrategien.

Du kommer til å ha en tett dialog med relevante journalister på daglig basis, og du vet hvordan du skal pitche en god historie. Du er en nettverksbygger av natur, og flink til å vedlikeholde relasjoner med ulike interessegrupper. Det er essensielt at du forstår samspillet mellom produksjonsmiljøer, underholdningsplattformer og mediene, samt hvordan man jobber på tvers av fagdisipliner for å skape en best mulig lansering.

Du har en upåklagelig innsats og er flink til å ta initiativ, og du kan både jobbe selvstendig og som en del av et større team på ulike prosjekter.

Når vi lanserer nye produkter, produksjoner eller har andre nyheter så vil du få ansvar for å produsere og distribuere pressemeldinger, samt drive tett oppfølging med media for å sikre fortjent omtale. I tillegg vil du ha ansvaret for ulike pressearrangementer knyttet til lanseringer og premierer. Kreativitet er en del av vårt DNA, og du oppfordres til å tenke nytt og prøve nye tilnærminger.

Som PR-ansvarlig i Viaplay vil du ha ansvar for:

 • Å utvikle og gjennomføre PR-planer og strategier som støtter den overordnede forretningsstrategien.
 • Å styrke kunnskap og kjennskap til Viaplay, og sikre enda mer synlighet til merkevaren.
 • Du er PR-lead på en rekke lanseringer og premierer til kommende produksjoner på Viaplay (egne produksjoner samt filmer og dramaserier).
 • Å vinkle og proaktivt pitche våre gode historier til media.
 • Å produsere og distribuere pressemeldinger.
 • Å være primærkontakt for sentrale journalister og redaksjoner.
 • Å bidra til et sterkt samarbeid med Viaplays prosjektledere, produsenter, talenter m.fl.

Om deg:

Du er faglig ambisiøs, særdeles arbeidsvillig og kjenner godt til underholdningsbransjen. Du har kanskje erfaring fra medie- eller produksjonsbransjen. Du setter høye krav til deg selv og til oppgavene du jobber med. Du får ting gjort og trives i en hektisk hverdag, og er alltid klar til å kaste deg inn i nye oppgaver dersom behovet dukker opp. Du er komfortabel med å jobbe med hverdagslige oppgaver på egenhånd og bidra i større prosjekter på tvers av avdelinger og fagdisipliner. I tillegg er du en utpreget lagspiller med godt humør som umiddelbart kan tilføre avdelingen nye faglige og sosiale impulser. Det er en fordel om du har en sterk interesse for filmer og serier – spesielt norsk og nordisk drama. Du er selvstendig og trives i et kommersielt selskap som har mange interessenter internt og eksternt i hele Norden.

Vi forventer at du har følgende bakgrunn og kompetanse:

 • Du har en særdeles god penn, og kan snakke med hvem som helst om hva som helst
 • Du har utdannelse innen kommunikasjon eller journalistikk
 • Du har minst tre til fem års erfaring med lignende oppgaver; gjerne fra mediebransjen, et underholdningsselskap eller PR-byrå.
 • Konkret erfaring med å utvikle og gjennomføre PR-strategier og -planer.
 • Erfaring med å pitche historier til media og er godt bevandret i det norske medielandskapet.
 • Flytende norsk og engelsk, og samarbeider utmerket med våre nordiske kolleger.
 • Erfaring med mindre eller større arrangementer
 • Du har jobbet med ulike prosjekter med en rekke interessegrupper og kan vise til gode resultater

Om oss:

Du vil bli en del av Nordic Entertainment Groups PR-team og rapporterer til Head of PR for Danmark og Norge. PR-teamet løser et bredt spekter av kommunikasjons- og presseoppgaver på tvers av vår virksomhet og merkevarer, som blant annet inkluderer Viaplay, Viafree og TV3. PR-teamet er en del av Nordic Marketing & Communications-avdeling.

Som PR Project Manager vil du jobbe tett med dine nordiske kommunikasjonskolleger i Norge, Danmark og Sverige, samt markedsførere og sosiale medier-ansvarlige internt. I tillegg vil du jobbe tett med innholdsavdelingen, som er ansvarlig for alt av programmer, serier og filmer som kommer på Viaplay. Du må være selvstendig, selvdrevet og tåle hektiske perioder, og vi lover å støtte deg med et sterkt team av dyktige PR-hoder som du daglig kan sparre med og lære av.

Vi tilbyr:

 • Hverdagen i et kommersielt og resultatorientert mediehus
 • En uformell kultur med gode kollegaer og godt humør
 • Lønn etter avtale

Ønsker du å vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte Head of PR, DK & NO Kristine Holm, tlf: 41 78 25 71.

Søknadsfristen er snarest, men send din søknad i dag da vi behandler søknader fortløpende.

SØK HER

Powered by Labrador CMS