STILLING LEDIG:

VG+ søker journalist til fast stilling

Vil være med å skape den beste journalistikken til Norges største digitale abonnementsavis ? Og vil du jobbe med de fremste i landet på digital historiefortelling?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 20. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,4 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+, E24 Dine Penger og Manus. Antall ansatte i mediehuset VG pr. januar 2020 er i overkant av 400.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Avdelingen VG+/Stories jakter en driftig journalist som jobber frem de uventede, gode og eksklusive sakene som treffer våre over 225 000 abonnenter .

Vi søker deg med spisskompetanse på saker som folket elsker, med journalistikk som vinner abonnenter og får dem til å ønske seg inn i VG+-universet .

Vi jakter en spiss, en goalgetter - en lagspiller som kan løpe på pasninger fra nyhetsstrømmen: Forløse og finne de unike vinklene i de store dramaene, samtidig som du evner å utvikle eksklusive egensaker.

En vesentlig tilleggsdimensjon ved en reporter i VG+/Stories er at du er en ekstraordinær historieforteller.

Du må også ha et skarpt nyhetshode, være selvgående og idérik.

Et godt utviklet kildenettverk og en systematisk tilnærming til idéutvikling vil bli vektlagt i ansettelsen.

Vi har ambisjoner om å komme bak lukkede dører og inn i miljøer det er vanskelig å få tilgang til - og sette dagsorden. Sammen med dyktige fotografer og digitale spydspisser på stories-desken jobber vi hver uke for den beste presentasjonen av våre prosjekter.

VG+ jobber målrettet med å nå nye målgrupper. Du blir sentral i arbeidet med å spisse journalistikken vår og teste ut nye fagområder - derfor er viktig at du trives med å følge tall.

Vi kan tilby et kreativt, innovativt og god arbeidsmiljø. Det skal være gøy å jobbe hos oss!

Avdelingen VG+/Stories lager også det prisbelønte magasinet VG Helg.

Som fast journalist hos oss vil du inngå inngå i helge- og kveldsvaktturnusen på VGs nyhetsdesk.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Søknadsfrist: 20. januar
Gå til søknadsskjema

Powered by Labrador CMS