STILLING LEDIG:

VG og Tek.no søker journalist til fast stilling

Tek.no er Norges største nettsted for forbrukerteknologi, og en del av Nisje-avdelingen til VG. Nå søker vi en ny testjournalist som kan være med å ta Tek til nye høyder.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: 100% fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 31. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,4 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+, E24 Dine Penger og Manus. Antall ansatte i mediehuset VG pr. januar 2020 er i overkant av 400.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Vi søker en person som er grundig, initiativrik og med gode formidlingsferdigheter. En som har pulsen på nye produkter og evner å guide leserne på en folkelig og forståelig måte.

Et viktig, nytt fokusområde for Tek.no fremover vil være sport og friluft, og det vil være en stor fordel med kompetanse, kunnskap og interesse rundt dette området.

Våre ambisjoner er å fortsette veksten, og bredde oss ut på nye områder som er naturlige for Tek å utforske. Vi ønsker oss en lagspiller og kulturskaper som bidrar til å løfte andre. Samtidig ønsker vi en som utfordrer oss og tar initiativ til å tenke nytt, både innenfor eksisterende stoffområder og potensielt nye vi kan vokse inn i. Evne til å tenke kreativt og innovativt rundt nye problemstillinger er en styrke.

Tilliten til forbukerjournalistikken hviler på den redaksjonelle uavhengigheten, og den journalistiske forståelsen og presseetikken er en viktig del av kompetansen vi søker. Det samme er forståelsen av data som kan bidra til å prøve nye ting og gjøre riktigere valg, både strategisk og journalistisk.

Om du kommer fra et etablert testmiljø, et annet redaksjonelt miljø eller har en annen inngang til stoffområdet, er ikke så viktig.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Noe turnusarbeid må påregnes.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Arbeidssted Oslo. Søknadsfrist: 31. januar 2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS