STILLING LEDIG:

NRK Nyheter søker sommervikarer

Vil du jobbe med spennende oppgaver i en av landets travleste nyhetsredaksjoner i sommer?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 17. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, og vi skal samle og engasjere alle som bor i Norge. Som Norges offentlig finansierte allmennkringkaster og mediehus, har vi et omfattende allmennkringkasteroppdrag. Gjennom TV, radio og andre medieplattformer skal vi bidra til et nysgjerrig og inkluderende samfunn. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig, troverdig. Vi har kontorer og medarbeidere i hele landet, og ønsker flere kollegaer med digital eller flerkulturell kompetanse.

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

NRK Nyheter trenger deg i en av våre mange redaksjoner. Vi søker deg som har noe erfaring fra journalistisk jobbing fra før. I de fleste redaksjonene trenger vi vikarer som har erfaring fra nett, radio eller TV.

Se under på de forskjellige redaksjonene og sett opp ditt første- og andrevalg når du søker.

Direkte

Nettreporter
Nettreporterne i NRK Nyheter er først med siste nytt, utvikler de største sakene og er sentrale for at vi vinner nyhetskampen – hver dag. Du har nyhetsteft, liker å jobbe i høyt tempo, er språksikker og etisk bevisst, samt godt orientert i nyhetsbildet. Du har ideer både til videreutvikling av løpende nyhetssaker så vel som gode og engasjerende egensaker. Kontakt: Kathrine Hammerstad, 93064101

NRK Direkte: direktesendinger og nyhetsbulletiner
Vi leter etter deg som har nyhetspulsen i blodet. Du er en rask og effektiv journalist som er trygg på video- og lydredigering i høyt tempo, og som liker å være ute i felt og dekke det som skjer. Gjerne foran kamera. I denne jobben er du med å lage direktesendinger til radio, tv og nett.

Du vil også jobbe med nyheter i kortformat – den klassiske bulletinen – på nye måter som kombinerer lyd og video. Vi trenger i tillegg programledere i NRK Dagsnytt. Der leter vi etter deg med god stemme, nyhetspuls og et kaldt hode.

Kontaktpersoner: Knut Are Tornås, 997 91 405 og Olav Haugan, 970 26 608.

Program

Nyhetsmorgen radio NRKs Nyhetsmorgen trenger våkne og samfunnsinteresserte radioprodusenter/journalister. En stor fordel om du har erfaring fra radio.

Kontakt: Eva Midttun Leira, mobil: 958 59 238

Dagsnytt 18 trenger researchere med god oversikt over norsk samfunnsliv, har interesse for det offentlige ordskiftet og utviklet sans for det som engasjerer.

Kontakt: Solveig Tvedt, mobil: 959 78 008

Ukeslutt trenger vaktsjefer/reportere med nyhetsteft og som evner å lage originale vrier på aktuelle saker, har oversikt over norsk debatt- og samfunnsliv og et bredt kildenettverk.

Kontakt: Solveig Tvedt, mobil: 959 78 008

Ytring søker deg som evner å se potensialet i en kronikk, klarer å finne nye stemmer i samfunnsdebatten og har gode samarbeidsevner.

Kontakt: Solveig Tvedt, mobil: 959 78 008


Fag

Økonomi og politikk-redaksjonen: Vil du jobbe med å sette dagsorden? Vi er på jakt etter reportere med kunnskap om økonomi/politikk, erfaring med å finne nyheter, digital kompetanse og evne til å opparbeide gode kilderelasjoner. Gode samarbeidsevner er en forutsetning, erfaring med flere plattformer (nett, radio, tv) er en fordel, og digital kompetanse vil bli tillagt vekt.

Kontakt: Marianne Johansen, mobil: 992 18 313

Kultur og underholdning søker dyktige nyhetsjournalister som behersker radio og/eller tv og nett. Må være iderike, gode historiefortellere og ha gjennomføringskraft. Du må ha interesse for fagfeltet og ha evne til å finne nyheter som egner seg for et bredt publikum.

Kontakt: Marianne Ytre-Eide, mobil: 952 30 402

Innenriks vil ha engasjerte og nysgjerrige journalister som er gode til å omsette ideer til saker. Du er dyktig til å formidle, og har journalistisk trygghet på metode og etikk. Du kan TV og/eller radio i tillegg til nett. NRK Innenriks leverer saker til alle NRK sine nyhetsflater på nett, TV og radio.

Kontakt: Dyveke Sandtorv Nilssen, mobil: 454 72 401

Søknadsfrist: 17. januar
SØK HER

Powered by Labrador CMS