STILLING LEDIG:

NRK Innlandet søker distriktsredaktør

Vi søker etter en tydelig og engasjert redaktør som vil utvikle journalistikken og løse samfunnsoppdraget regionalt og nasjonalt. Du er faglig sterk, flink til å se folk og nysgjerrig på nye ting.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Lillehammer

Søknadsfrist: 10. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, og vi skal samle og engasjere alle som bor i Norge. Som Norges offentlig finansierte allmennkringkaster og mediehus, har vi et omfattende allmennkringkasteroppdrag. Gjennom TV, radio og andre medieplattformer skal vi bidra til et nysgjerrig og inkluderende samfunn. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig, troverdig. Vi har kontorer og medarbeidere i hele landet, og ønsker flere kollegaer med digital eller flerkulturell kompetanse.

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Redaksjonen i NRK Innlandet er innovativ og har stadig sterkere resultater digitalt. Det er en stor vilje til å prøve ut nye grep innen journalistikk, presentasjon og kontakt med publikum.

Vår nye redaktør må evne å føre dette arbeidet videre sammen med de ansatte. For å lykkes i stillingen må du derfor være en pådriver for kontinuerlig forbedring og nyskaping. Det gjelder både for journalistikk, kompetanse- og organisasjonsutvikling. Du må være fremoverlent og trives med endringsprosesser.

I det daglige har du ansvar for innholdsproduksjonen og leder utviklingsarbeidet ved kontoret. Redaksjonen leverer nyheter regionalt og nasjonalt på alle plattformer og har daglige sendinger i NRK P1 og NRK1.

Distriktsredaktøren rapporterer til regionredaktør Midt og er medlem av regional ledergruppe. Redaktøren har fag-, budsjett- og personalansvar.

Innlandet er regionen med de høyeste fjellene og de lengste elvene - men også de rikeste landbruksområdene. Med mange utkantkommuner, men også flere levende småbyer som er offensive og i vekst. Primærnæring og turisme er viktige næringer, men regionen har også internasjonal industri og høyteknologiske kunnskapsmiljø. Innlandet er spennende for den som leter etter nyheter og viktige historier å fortelle til hele landet.


Kontaktinformasjon

  • Eivind Undrum Jacobsen, regionredaktør 957 94 699

Søknadsfrist: 10.02.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS