STILLING LEDIG:

Moss Avis søker to journalister

Våre journalister opererer som alt fra livereportere og fotballkommentatorer til frontsjefer. Du må trives med å stadig endre arbeidsmetoder og verktøy.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast og vikariat

Arbeidssted: Moss

Søknadsfrist: 26. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Moss Avis er mossedistriktets største lokalavis med 36 500 daglige lesere. Vi henvender oss til innbyggerne i Moss, Våler, Råde og Vestby. Vi holder i helt nye lokaler i Gudesgt1 i Moss sentrum. Avisen eies av Amedia.

Fast stilling som journalist og ett års vikariat som journalist.

Med kommunesammenslåing og storstilt byfornying er Moss by i rivende utvikling. Det samme gjelder Moss Avis, som holder til i nye lokaler rett ved Verket, et av landets mest spennende byutviklingsprosjekter.

En av våre journalister har funnet nye utfordringer og en annen skal inn i et vikariat som Ansvarlig redaktør i Vestby Avis. Vi har derfor ledig en fast stilling og et vikariat på 12 måneder. Vi er i den sammenheng på jakt etter nye talenter som vil bidra til ytterligere utvikling av avisen og journalistikken.

Moss Avis har nå flere lesere på nett enn på papir. Våre lesere forventer å bli oppdatert på stort og smått, døgnet rundt, mens det skjer. Det stiller krav til journalistens evne til å finne og produsere saker raskt og presist.

Det digitale skiftet gir oss også nye muligheter til å speile det lokale nyhetsbildet. Våre journalister opererer som alt fra livereportere og fotballkommentatorer til frontsjefer. Du må trives med å stadig endre arbeidsmetoder og verktøy. Stillingene innebærer turnusarbeid på kveld og i helger.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

Kontakinformasjon

  • Nyhetsredaktør Øystein Kristiansen / 950 35 417
  • Digitalredaktør Sigrid Holmsen / 416 08 417
  • Ansvarlig redaktør Pål Enghaug / [email protected] / 917 93 918

Søknadsfrist: 26.03.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS