STILLING LEDIG:

Dagbladet søker nyhetsjeger til fast stilling

Vi søker en nyhetsjeger som sikrer at Dagbladet er først og best på breaking news.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.

Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Vi søker deg som evner å jobbe fram egne steg i saker i det felles nyhetsbildet, men som også bidrar til at Dagbladet setter dagsorden med egne saker. Du må være nøyaktig i alt du gjør, være tabloidspråklig sterk, effektiv og ha god presseetisk forståelse.

Nyhetsavdelingen dekker blant annet fagområdene utenriks, krim og generelle innenriksnyheter. Vårt mål er å være best på breaking news nasjonalt og internasjonalt. Avdelingen samarbeider tett med Dagbladet TV og andre avdelinger.

Vi tilbyr et hyggelig og godt faglig miljø med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil få gode utviklingsmuligheter i ett av Norges ledende nyhetsmiljøer.

Nyhetsavdelingen er en turnusavdeling, så kvelds- og helgejobbing må påregnes.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

For spørsmål kontakt:

Søknadsfrist: 15. januar
SØK HER

Powered by Labrador CMS