STILLING LEDIG:

Bergens Tidende søker journalister

Brenner du for nyhetsjournalistikk? Er du nysgjerrig og maktkritisk? Da er Bergens Tidende redaksjonen for deg.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 29. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Bergens Tidende (BT) er et av Norges største mediehus, og den største avisen med utgiversted utenfor Oslo. Innholdet til Bergens Tidende finner du på alle digitale flater. Vi jobber hele tiden med å utforske nye formater for innholdet vårt gjennom for eksempel podcaster eller arrangement. Bergens Tidende har 231.000 daglige lesere og rundt 80.000 abonnenter. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge med en omfattende portefølje av produkter for papir, nett, tablet og mobil.

Bergens Tidende satser stort og søker etter flere journalister som vil være med å utvikle BT.

BT skal være et av landets viktigste laboratorier for ny og moderne journalistikk. Vi trenger folk som kan løfte oss videre i den digitale utviklingen. Bergen er en by som syder av temperatur og engasjement. Et perfekt utgangspunkt for deg som vil jobbe med journalistikk.

Ingen andre dekker Bergen og vestlandsregionen som Bergens Tidende. Vi skal styrke nyhetsjournalistikken ytterligere med kraftfull og relevant journalistikk, som er tett på hverdagen til folk i Norges nest største by.

Vi jobber aktivt med å nå nye målgrupper, og vi er svært opptatt av å samarbeide på tvers av redaksjonen for å skape journalistikk som er tett på leserne våre. Du får en viktig rolle i dette arbeidet. I hverdagen vil du jobbe tett sammen med resten av redaksjonen.

Hva søker vi etter?
Vi søker etter deg som brenner for journalistikken. Skriv gjerne i søknaden din hva du er interessert i og hva som engasjerer deg innen journalistikken, og hvorfor du er rett person for oss.

Videre ser vi gjerne at du har utdannet deg innen journalistfaget, eller har annen høyere utdanning. Vi ser gjerne at du har jobbet i noen redaksjoner før, og selvsagt at du har full kontroll på det som skjer i Bergen.

“I tillegg til korona-situasjonen, blir dekningen av stortingsvalget noe av det viktigste vi gjør i år. Både klimajournalistikken og den undersøkende journalistikken skal få enda mer plass i 2021. Det er takket være abonnentene våre at vi har mulighet til å investere i journalistikken, slik vi gjør nå. De kommer til å merke at vi nå satser mer også på den nære journalistikken i Bergen”, sier sjefredaktør Frøy Gudbrandsen.

Kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Om søknadsprosessen
Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss, HR Leder Rebekka Eldøy, [email protected] eller Klubbleder Tonje Aursland, [email protected], tlf: 906 50 717.

Søknadsfrist er 29/1. Vi kommer til å benytte oss av personlighetstester i rekrutteringsprosessen. Etter at rekrutteringsprosessen er avsluttet, kommer du til å få tilsendt en undersøkelse fra TrustCruit hvor vi ønsker din tilbakemelding på selve prosessen. Svar gjerne på den!

Håper du vil søke!

SØK HER

Powered by Labrador CMS