STILLING LEDIG:

Avisa Nordland søker journalister

Nå søker vi allsidige nyhetsjournalister med teft og nese for saker som treffer våre abonnenter, som kan hjelpe oss å ta nye steg.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bodø

Søknadsfrist: 11. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Avisa Nordland er regionavis i Salten og ledende nyhetsovervåker i Nordland. Vi har hovedkontor i Bodø og lokalkontor i Fauske, Meløy og Hamarøy.Hovedredaksjonen i Bodø har nettopp flyttet inn i nye og moderne lokaler midt i sentrum.Mediehuset har 41 medarbeidere, hvorav 27 i redaksjonen. Avisa Nordland eies av Amedia (62%) og Polaris Nord-Norge (38%).

Avisa Nordland opplever sterk, digital vekst. Vi er særlig opptatt av å lage journalistikk for og med unge voksne, som er en viktig målgruppe for oss.

Du bør ha:

  • God teft for hvilke saker, innganger og vinklinger som engasjerer våre lesere
  • Interesse for og evne til å fenge abonnenter og lesere under 40 år
  • Samfunnsengasjement og interesse for å jobbe med et bredt spekter av saker innen mange stoffkategorier
  • Presist og korrekt skriftlig språk
  • Lyst til å lage verdens beste lokalavis sammen med en herlig gjeng

Relevant utdanning er en fordel, men ikke et absolutt krav. Det aller viktigste er et brennende ønske om å jobbe med lokaljournalistik: Vi skal skrive så god og viktig journalistikk som mulig, for så mange som mulig.

Avisa Nordland er en av de større avisene i Amedia-konsernet. Som ansatt hos oss blir du en del av et faglig fellesskap som strekker seg landet rundt. Vi har et faglig sterkt og inkluderende arbeidsmiljø preget av godt humør, hvor alle er med på å stake ut kursen.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, eller en uforpliktende prat, kan du ta kontakt med:

Søknadsfrist: Snarest
SØK HER

Powered by Labrador CMS