STILLING LEDIG:

Aust Agder Blad søker journalist/frontredigerer

Brenner du for den gode journalistikken?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Risør

Søknadsfrist: 20. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Aust Agder Blad, tredagers avis for Risør og Gjerstad, har røttene tilbake til Nedenæs og Robygdelagets Amts-tidende fra 1853. Vi har en sterk posisjon i lokalmarkedet både på papir og digitalt. Aust Agder Blad dekker primært kommunene Risør og Gjerstad. Aust Agder Blad er eid av Amedia AS.

Nå har du muligheten til å jobbe med utgangspunkt i den hvite by ved Skagerrak - Risør. Vi trenger en journalist/frontredigerer i et 12 måneders vikariat i 100 prosent stilling med ansettelse snarest. Vårt dekningsområde er kommunene Risør og Gjerstad.

Vi søker en samfunnsengasjert person med stå-på-innstilling, stort journalistisk interessefelt, god språkføring og erfaring fra digital formidling av journalistikk. Du må ha evne til å finne og formidle de gode og nære historiene fra vårt område. Er du i tillegg rask og effektiv, så kan du være riktig person for oss. Alle våre journalister tenker digitalt først, men papiravisa er fortsatt viktig for oss og mange av våre lesere. Vi har kjøpt inn utstyr til direktesendinger på nett, som vi skal ta i bruk framover. Erfaring med dette er en fordel, men ikke et krav.

Våre fire journalister har helgejobbing hver fjerde helg, og noe kveldsjobbing må også påregnes for den som ansettes. Redigering av austagderblad.no vil også være blant arbeidsoppgavene.

Førerkort og tilgang på bil er nødvendig. Stillingen er et 12 måneders vikariat. Lønn etter avtale.

Kontaktinfo:

Aust-Agder Blad er et selskap i Amedia.

Les mer her om hvordan det å være ansatt i Amedia.

Søknadsfrist: 20.02.21
SØK HER

Powered by Labrador CMS