STILLING LEDIG:

VG Sporten søker to journalister

Vi søker etter deg som kan jakte sportsnyheter, lage og redigere TV - og deg som med ditt innhold gir leseren lyst til å bli en lojal bruker av VGs betalingstjenester.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 9. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,4 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+ og E24 Dine Penger. Antall ansatte i mediehuset VG pr. januar 2020 er i overkant av 400.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

VG Sporten er landets ledende sportsredaksjon, og består av reportere som leverer nyheter, gravejournalistikk, VGTV og sportsinnhold til VG+. Nå har vi to faste stillinger ledig.

Vi ønsker å styrke mangfoldet på VG Sporten og oppfordrer spesielt kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn til å søke på stillingen.

Sportsjournalist med sterk TV-kompetanse

Her søker vi deg som både har nyhetsteft og som ønsker å jobbe visuelt med sportsnyheter, enten det er å produsere dem selv eller å skape TV-journalistikk fra desken. En betydelig del av arbeidshverdagen vil bestå i å jobbe med avdelingens innhold på VGTV, enten det er å lage det selv fra start til mål eller å redigere.

Rollen inngår i turnus med helgevakt i snitt hver tredje helg og kveldsvakter hver femte uke.

Journalist med VG+ og rettighetsansvar

Muligheten til å balansere egenproduksjon og foredling, samt utfordre eksisterende formater, trigger deg. Målet er å skape gode brukeropplevelser på VG+.

I denne rollen er det ikke den tradisjonelle nyhetsjakten som er tyngst vektlagt, men derimot evne til på selvstendig vis å skape abonnementsinnhold på VG Sporten og utnytte potensialet som ligger i VGs rettigheter på TV.

Du skal drive med redaksjonell konseptutvikling, rettighetsforvaltning og promoteringsløp på egne og eksterne flater, i tillegg til egenproduksjon. Du evner å forstå det totale behovet - ingen oppgave er for liten eller stor.

Arbeidstiden er hovedsaklig på dagtid, men med noe kvelds- og helgejobbing i turnus.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 9. juni

SØK HER

Powered by Labrador CMS