STILLING LEDIG:

Vil du jobbe i BT i sommer?

Et av landets mest spennende mediehus søker etter mer enn 20 vikarer denne sommeren.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 29. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Bergens Tidende (BT) er et av Norges største mediehus, og den største avisen med utgiversted utenfor Oslo. Innholdet til Bergens Tidende finner du på alle digitale flater. Vi jobber hele tiden med å utforske nye formater for innholdet vårt gjennom for eksempel podcaster eller arrangement. Bergens Tidende har 231.000 daglige lesere og rundt 80.000 abonnenter. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge med en omfattende portefølje av produkter for papir, nett, tablet og mobil.

Hva kreves? Du ønsker å bli en dyktig journalist. Du liker høyt tempo og har egne ideer som kan bli til gode saker. Du jobber bra både selvstendig og sammen med andre.

BT skal ha vikarer til disse avdelingene - vennligst spesifiser hvor du ønsker deg og hvorfor:

Helse og krim: Brenner du for krim- eller helsejournalistikk? Vi er på jakt etter journalister som mestrer at det koker, men som også kan jobbe langsiktig, grave og ta tempen på det folk er opptatt av.

Nyhetsdesk: Er du best når det stormer? Vi er på jakt etter journalister som elsker nyheter, og som kan levere raskt og nøyaktig både ute i felt og inne på desken.

Politikk, klima, oppvekst: Vi søker deg med kunnskap om våre fagfelt. Du evner å grave frem de gode sakene, men jobber også effektivt og grundig med løpende nyhetssaker.

Næringsliv: BT satser tungt på å dekke vestlandsk næringsliv, og søker journalister med økonomisk forståelse og dokumentert evne til å dunke ut nyheter innenfor stoffområdet.

Foto og video: Glad i å rykke? Mestrer du både stillfoto og video? Våre fotojournalister dekker begivenheter, sender direkte, men jobber også langsiktig med reportasjer.

Sport: Vi søker nyhetsjegere med forståelse og interesse for sportsjournalistikk.

Kultur: Vi er på jakt etter nyhetsjegere med kunnskap om og interesse for bergensk kulturliv.

Debatt: Vi leter etter redigeringssterke journalister med blikk for viktige og engasjerende debatter.

Desk: Vi søker språksikre sideredigerere med god vurderingsevne. Erfaring i InDesign er en forutsetning.

Redaksjonell utvikling: BT har fått mye oppmerksomhet for sin datajournalistikk. Ønsker du å jobbe med datajournalistikk og visuell historiefortelling, er dette en drømmemulighet.

Kommentar: BTs ambisjon er å være landets mest slagkraftige kommentaravdeling. Er du kommentatoren som kan skape debatt og sette agendaen denne sommeren?

Erfaring og relevante arbeidsprøver vil bli vektlagt.

Søknader blir vurdert fortløpende.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

Søknadsfrist: 29.01.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS