STILLING LEDIG:

Østlendingen søker sommervikarer og tilkallingsvikarer

Lyst på en sommer du sent vil glemme og hvor du vil lære mye? Da søker du deg sommerjobb i Østlendingen.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Elverum

Søknadsfrist: 14. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Østlendingen dekker store deler av Hedmark, mer spesifikt Solør, Østerdalen, Trysil og Engerdal, og har en sterk posisjon i regionen. Østlendingen gir ut papiravis seks ganger i uka og har de siste årene lykkes godt med digitaliseringen. Mediehuset Østlendingen består av avisene Østlendingen, Ringsaker Blad, Hamar Dagblad og SolungAvisa. Hovedkontoret ligger i Elverum. Selskapet tilhører Amedia, landets største utgiver av lokale medier.

Vi er på jakt etter flinke og nysgjerrige hoder som har nyhetsteft og ønsker å fortelle våre lesere hva som skjer i lokalsamfunnet i sommer. Vi ønsker oss noen som tenker digitalt først, har god arbeidskapasitet og er selvgående og full av ideer. Du tar egne bilder og har førerkort klasse B. Det er en fordel med lokalkunnskap, men ikke et krav.

I Østlendingen vil du få prøve deg på mye i løpet av denne perioden. Du vil lære mye om hvordan man løser saker slik at de oppnår god lesing digitalt. Du får muligheten til å prøve deg på forskjellige arbeidsoppgaver.

Vi er også på jakt etter tilkallingsvikarer til både før og etter sommeren. Det gjelder for alle avdelingene.

Vi trenger vikarer til følgende avdelinger:

  • Hovedredaksjonen i Elverum
  • Lokalkontoret i Trysil
  • Lokalkontoret på Flisa i Åsnes
  • Lokalkontoret på Tynset
  • Sporten i Elverum
  • Nettdesken

Ved alle avdelinger må det påregnes kvelds- og helgearbeid. Ønsker du å jobbe ved flere avdelinger, sett opp en prioritert liste. Vi kan tilby en lærerik sommer med dyktige kolleger og et godt arbeidsmiljø. Østlendingen er et selskap i Amedia.

Les mer om hvordan det er å være ansatt i Amedia her

Spørsmål kan sendes til Magnuse-post eller ring på telefon 971 74 655, eller ansvarlig redaktør Truls Sylvarnes eller ring på telefon 954 79 606.

Du kan også stille spørsmål til tillitsvalgt i NJ, Cathrine Loraas Møystad eller ring på telefon 976 86 726.

Send søknad og CV til nyhetsredaktør Magnus Torp Antonsen
Søknadsfrist er 14. februar.

Powered by Labrador CMS