STILLING LEDIG:

NRK Nyheter søker producer

NRK Nyheter har en ledig fast stilling som producer. Vi ser etter en medarbeider med erfaring i flerkameraregi, og som har journalistisk forståelse og erfaring fra nyhetsarbeid.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 21. mars

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Tiltredelsesdato er 1. juni 2021, men tidligere oppstartsdato kan avtales.

Arbeidsoppgaver

Delta i utviklingen av direktesendte nyhetssendinger som er tilpasset mobilformater, med hovedvekt på bilderegi, grafikk, visuell historiefortelling og generelt bedre publikumsopplevelse. Ha bilderegi på direktesendinger i NRK Nyheter. Forbedre det visuelle uttrykket i digitale publiseringer i "nå-journalistikken". Kvalifikasjoner

Søker må ha utdannelse eller erfaring i flerkameraregi i sjangeren Nyheter og aktualitet. Søker bør ha god journalistisk forståelse og erfaring fra deskarbeid i en nyhetsorganisasjon. Det innebærer erfaring og kompetanse på arbeidsledelse, teambygging og kommunikasjon med medarbeidere.

Søker bør beherske digitale verktøy for moderne nyhetsproduksjon. Det vil være en fordel med erfaring på testing og utvikling av nye, visuelle fortellerteknikker for digital publisering samt annet kreativt arbeid.

Personlige egenskaper

Vi ønsker deg som har initiativ og ansvarlighet, og som får ting til å skje. Du evner å bygge nettverk og er i stand til å bruke dem til å nå mål. Du har en metodisk og systematisk tilnærming, planlegger fremover, gjør klare prioriteringer og fordeler ressurser effektivt. Du skaper en stabil og bekreftende atmosfære, støtter og oppmuntrer teamet når det oppstår problemer, er stødig og til å stole på. Du samarbeider godt med andre; deler kunnskap, erfaringer og informasjon; støtter andre for å nå teamets mål.

Vi tilbyr

Fast stilling i NRK. Norges største miljø for flerkameraregi for Nyheter og aktualitet. Gode kolleger som deler av sin kompetanse. Spennende jobb i Norges største nyhetsorganisasjon.

Kontaktinformasjon:

  • Jan Georg Vedeler, redaksjonssjef / 951 22 780

Søknadsfrist: 21.03.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS