STILLING LEDIG:

Sporten i Halden Arbeiderblad søker sommervikar og frilansere

Vi søker en som er interessert i sport, men som først og fremst er interessert i å fortelle de gode historiene til våre lesere, gjennom tekst og bilder.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar, frilansere

Arbeidssted: Halden

Søknadsfrist: 9. april

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Halden Arbeiderblad skal være den ledende digitale aktøren i Halden og Aremark, som til sammen har litt over 30.000 innbyggere. Vi er først og fremst et digitalt mediehus som leverer nyheter på nett gjennom hele døgnet, men vi utgir også en papirutgave fire dager i uka. Avisen eies av Amedia AS.

Vi søker etter en sommervikar i sportsavdelingen i Halden Arbeiderblad i minst fem uker i sommerferien.

Halden Arbeiderblad er et digitalt mediehus med et nedslagsfelt på litt over 32.000 mennesker i Halden og Aremark.

Sportslivet i byen er rikt med en rekke gode individuelle utøvere, et eliteserielag i håndball, et 1. divisjonslag i ishockey og et 2. divisjonslag i fotball.

Sporten i Halden Arbeiderblad har også behov for en eller flere nye frilansere som før, gjennom sommeren og utover i 2021 kan dekke idrettsarrangement på kvelder og i helger ved behov.

Det er en fordel om du har journalistisk erfaring, men for å lykkes som frilanser i HA-sporten er det aller viktigste at du har pågangsmot og læringsvilje, og er glad i både å uttrykke deg skriftlig og å ta bilder.

Ta kontakt med sportssjef Atle Wester Larsen dersom du har spørsmål om stillingen.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 09.04.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS