STILLING LEDIG:

Nyhetsjournalist i NRK Rogaland

NRK Rogaland har ledig inntil tre vikariater av ulik lengde.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Stavanger

Søknadsfrist: 13. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet og samle og engasjere alle som bur i Noreg. Dei grunnleggande verdiane våre er å vere opne, modige og truverdige. For at vi skal lykkast med det omfattande oppdraget vi har fått som allmennkringkastar, treng vi medarbeidarar med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe saman med oss for å skape godt og viktig innhald som treffer alle som bur i landet vårt?

NRK er omfatta av Offentleglova sine paragrafar om rett til innsyn i søkjarlister. Søkjar må grunngje eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikkje blir akseptert, vil søkjar bli varsla og kan eventuelt trekkje søknaden.

Vi søker engasjerte journalister som har evnen til å løfte lokale saker til et regionalt og nasjonalt publikum, og som bidrar til at NRK Rogaland blir enda bedre til å levere god journalistikk til mobil.

Arbeidsoppgaver

Du skal levere nyhetssaker til nett, radio og TV for et lokalt og nasjonalt publikum, og er opptatt av at sakene skal fungere bra på mobil. Du skal jobbe frem egne nyhetssaker og formidle dem slik at de skaper engasjement og forståelse.

Det lengste vikariatet løper til 31.12.2022.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har solid og bred journalistkompetanse og vurderingsevne. Du er oppdatert på nyhetsbildet, og har mange ideer til saker og vinklinger. Du har journalistikk eller tilsvarende utdanning på høyskole- eller universitetsnivå.

Vi er på jakt etter journalister med stor presseetisk forståelse som jobber hurtig og effektivt. Du brenner for å være først ute med de viktigste nyhetssakene.

Det er en fordel at du har sterk digital kompetanse og behersker tekst-, bilde- og videoproduksjon til nett. Det er også ønskelig at du har evne til å løfte fram gode historier i lengre format.

Dokumentert erfaring som dagsordensettende journalist blir verdsatt.

Erfaring som videojournalist er ønskelig til minst ett av vikariatene.

Du skriver og formidler godt og fengende.

Å ha god kjennskap til Rogaland er en fordel, og det er nødvendig at du har førerkort for bil.

Personlige egenskaper

Du har gjennomføringskraft, mange ideer, og ser alltid etter løsninger. Å jobbe alene er noe du behersker godt, men du liker også å være en lagspiller som samarbeider godt med andre.

Du har konkurranseinstinkt, og liker derfor å jobbe effektivt og hurtig. Samtidig ønsker du å gå i dybden på saker, og brenner for å fortelle viktige historier.

Du er opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr

Du får jobbe i en spennende redaksjon med inspirerende kolleger.

NRK Rogaland har et kreativt og godt arbeidsmiljø som gir deg gode utviklingsmuligheter.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt:

  • Cecilie Berntsen Jåsund - Redaksjonssjef, mobil: 976 17 128
  • Lars Gunnar Navestad - Redaksjonssjef, mobil: 958 90 998

SØK HER

Powered by Labrador CMS