STILLING LEDIG:

Sandnesposten søker sommervikarer ☀️

Sandnesposten søker tre vikarer til sommeren 2023. Journalistene i Sandnesposten leverer innhold på flere plattformer; både tekst, bilder, video og live.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Sandnes

Søknadsfrist: 13. februar

Om arbeidsgiver

Sandnesposten har de siste årene vært den hurtigst voksende lokalavisen på Sør-Vestlandet. Sandnesposten er en dagsavis på nett, mens vi kommer ut på papir tirsdager og torsdager. Redaksjonen ligger midt i Sandnes sentrum og teller i dag 14 årsverk. Sandnesposten er en del av Amedia.


Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.


Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge.


Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Den vi ser etter liker å fortelle viktige historier, du er handlekraftig, nøyaktig og du har et godt konkurranseinstinkt. Du er heller ikke redd for å ta i bruk video for å formidle din journalistikk, eller delta i direktesendinger, enten foran eller bak kamera.

Journalistisk bakgrunn er en fordel, men ikke et absolutt krav dersom du på annet vis kan dokumentere god evne til å kommunisere skriftlig og muntlig, både gjennom tekst, video og direktesendinger. Alle i redaksjonen vil regelmessig jobbe morgen-, kvelds- og helgevakter.

Vi tilbyr:

  • Et trivelig og ungdommelig arbeidsmiljø som teller omtrent like mange menn som kvinner.
  • Arbeidssted midt i sentrum av det som er Norges syvende største by – i det som er landets mest spennende region.
  • Du blir en del av en avis i sterk medvind, men som fortsatt har enormt potensial til videre vekst.

Kontaktinformasjon:

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med:

  • Frode Myhra Gjerald, ansvarlig redaktør, tlf: 16 08 428
  • Kjetil Broms, klubbleder, tlf: 976 93 588

SØK HER

Powered by Labrador CMS