STILLING LEDIG:

kollasj av bilder fra Moss Avis

Moss Avis søker sommervikarer ☀️

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat

Antall stillinger: 5

Arbeidssted: Moss

Søknadsfrist: 18. februar

Om arbeidsgiver:

moss avis logo

Moss Avis er mossedistriktets største lokalavis med 36 000 daglige lesere. Vi henvender oss til innbyggerne i Moss, Rygge, Våler, Råde og Vestby. Vi holder til midt i gågata i Moss sentrum. Avisen eies av Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Nå har du muligheten til å tilbringe noen uker i en av landets flotteste sommerbyer. Moss Avis søker nemlig etter sommervikarer med nese for nyheter og gode historier fra den spennende byen vår.

Leserne våre forventer å bli oppdatert på stort og smått, døgnet rundt, mens det skjer. Som sommervikar hos oss håper vi du kan bidra til å finne sakene raskt og presist, og ta i bruk de virkemidlene som formidler historien på best mulig måte. 

Redaksjonen skal dekke det som skjer i vårt nedslagsfelt, og dette kan variere i både tema og utforming. Hos oss kan du forvente å møte på saker innen kultur, politikk, sport og breaking, utformet gjennom tekst, bilde, video og lyd. Med andre ord vil du få prøvd deg ut bredt i journalistikken og lære masse! 

Moss Avis er en del av Amedia-konsernet. Her vil du med andre ord få et godt kollegialt miljø, ikke bare i redaksjonen, men på tvers av 90 andre lokalaviser. Hos oss har vi et godt samspill hvor vi samarbeider, heier på hverandre og spiller hverandre gode. Du vil oppleve en stor grad av frihet hvor du kan påvirke din arbeidshverdag og dine oppgaver. 

Vi ser etter deg som:

  • Studerer, eller har erfaring fra journalistikk
  • Er proaktiv og iderik
  • Nysgjerrig på saker og mennesker
  • Tar ansvar og kan jobbe selvstendig
  • Har førerkort og tilgang på egen bil er en fordel

Sommervikariatene er av 6 til 8 ukers varighet i perioden slutten av juni til midten av august. Påbegynt relevant utdanning er en forutsetning.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med: 

SØK HER

Powered by Labrador CMS