STILLING LEDIG:

bilde av flekkefjord

Avisen Agder søker sommervikarer☀️

Vi søker sommervikarer som journalist!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat

Arbeidssted: Flekkefjord

Søknadsfrist: 1. april 2024

Antall stillinger: 2

Om arbeidsgiver

avisen agder logo

Avisen Agder har de seneste årene vært gjennom en stor digital transformasjon og vokser i antall abonnenter. Gjennom 2020 har vi tatt digitale kvantesprang og er ikke lenger bare en papiravis som kommer tre ganger i uken. Vi er et mediehus som leverer på alle plattformer og som produserer nyheter hele døgnet, hele uken. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Redaksjonen teller i dag 7 årsverk.

Avisen Agder er et lokalt mediehus i et av Norges mest idylliske nedslagsfelt, midt mellom Kristiansand og Stavanger. Velkommen til sommerbyen Flekkefjord! 

Nå søker vi idérike og engasjerte sommer­­vikarer til vår skrivende redaksjon.

Det er essensielt for oss å levere vesentlig og viktig journalistikk, samtidig som vi løfter frem det lille og unike som utgjør et lokalsamfunn. I Agder er det plass til stort og smått.

Du vil intervjue aktuelle personer, skrive saker, ta bilder og video, og være med på å rykke ut når akutte hendelser skal dekkes. Du må regne med noe arbeid i helger og på kvelds- og ettermiddagstid.

Som sommervikar i vår redaksjon vil vi gi deg verktøyene du trenger for å lykkes.

Erfaring fra bransjen er en fordel, men det aller viktigste er at du har initiativ og arbeidslyst. Du vil få opplæring, og våre positive kollegaer vil hjelpe deg når det trengs. Vi holder til i fine lokaler med fjorden og sommeridyll som vår nærmeste nabo.

Du har førerkort klasse B og disponerer egen bil.

Vi har behov for folk i deler av juni, hele juli og august. Betingelser og arbeidsperiode avklares ved nærmere samtale. 

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS