STILLING LEDIG:

to ansatte fra tidens krav på fjelltopp med logo-flagg

Tidens Krav søker sommervikarer ☀️

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat

Arbeidssted: Kristiansund

Søknadsfrist: 29. februar

Stillinger: 2

Om arbeidsgiver:

tidens krav logo

Tidens Krav er Nordmøres største mediehus med en omsetning på 60 millioner og 17 årsverk. Antall abonnenter er rundt 11.000. Tidens Krav har 32.000 lesere hver dag, fordelt på papir, nett og mobil. Papirutgaven kommer ut to dager i uken. Selskapet har hovedkontor i Kristiansund og lokalkontor i Surnadal. Tidens Krav er en del av mediekonsernet Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Tidens Krav søker engasjerte og idérike sommervikarer med høy arbeidskapasitet til å jobbe som journalist i redaksjonen!

Med mye som skjer og skal dekkes i vårt nedslagsfelt søker vi nå sommervikarer til vår redaksjon. Du får muligheten til å ta ansvar, få frihet i hvilke saker du ønsker å ta for deg, og spennende dager med stor variasjon.

Vi kan tilby:

Hos oss vil du få en spennende sommer med varierte dager. Du vil inngå i en redaksjon med et ungt og engasjerende miljø. Gjennom frihet i arbeidet og mulighet for påvirkning, så kan du få prøvd deg ut bredt i journalistikken, om det så er breaking, politikk, kultur, video, lyd eller noe annet. I tillegg til gode kollegaer lokalt, vil du få glede av at hele Amedia-nettverket kontinuerlig deler kunnskap om god journalistikk og innholdsutvikling.

Amedia er Norges største redaktørstyrte mediekonsern, og har ansatte spredt over hele landet. Det som samler oss er samfunnsoppdraget og journalistikken. Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. Ansatte i Amedia opplever en høy grad av frihet. Det er frihet til å være seg selv, frihet til å påvirke egen arbeidshverdag, frihet til å ytre seg og rom for å feile. Hos oss er det også et sterkt samhold og samspill. Vi samarbeider, lærer, heier, bryr oss om hverandre og spiller hverandre gode.

Vi søker deg som:

  • Har erfaring fra, eller studerer journalistikk
  • Brenner for lokalsamfunn, og lokaljournalistikk
  • Forteller historiene ved å utnytte digitale virkemiddel
  • Er god på både tekst, foto, video og direktesendinger
  • Liker å ta ansvar, jobbe selvstendig og være kreativ
  • Vet hva som er en god nyhetssak, og finner raskt de beste nyhetspoengene
  • Er en lagspiller som evner å tenke strategisk
  • Fordel med førerkort klasse B

I TK vil du inngå i vaktturnus med morgen-, kvelds- og helgevakter i likhet med resten av redaksjonen, og vil jobbe med alle stoffområder. Arbeidssted er Kristiansund, men det må forventes reising ut til andre kommuner på Nordmøre, Trøndelag og Romsdal. 

Vi søker sommervikarer som kan jobbe i perioden 24. juni til 18. august. Vennligst spesifiser i søknadsteksten hvilke uker du kan jobbe.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS