STILLING LEDIG:

TV2.no søker tilkallingsvikarer på breaking, nyheter og front

TV2.no er blant Norges største nyhetsnettsteder, og nå satser vi for fullt for å vokse oss enda større. I den forbindelse trenger vi flere tilkallingsvikarer som kan steppe inn ved behov.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Tilkalling

Arbeidssted: Oslo, Bjørvika

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.


Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.


Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.


For sammen skaper vi øyeblikkene.

Breakingreporter

Som breakingreporter vil du ha ansvar for publisering i livesenter og artikler på TV2.no. Målet ditt vil være å sikre at TV 2 er først ute med tekst, foto og levende bilder - både på TV2.no og øvrige plattformer. Du overvåker nyhetsbildet og kommuniserer bredt både internt og eksternt for å fange opp breakinginnhold. Du sikrer også systematisk oppfølging av breakinghendelser etter at den mest akutte fasen er over.

Nyhetsreporter

Som nyhetsreporter vil du ha mulighet til å sette dagsorden på TV2.no. Du skal bidra til at TV2.no er ledende på de viktigste sakene i nyhetsbildet, identifisere tematikk som er tett på leserne og være med å fange opp snakkisene før alle andre. Du kan jobbe både i korte og lengre løp, og har alltid en idé eller tre du ønsker å gå løs på. Du er samfunnsengasjert og evner å forklare komplekse saker på en enkel måte.

Frontredigerer

Som en del av deskleddet er du avgjørende for hvordan saker og annet innhold blir presentert, med hovedansvar for å deske TV2.nos forside på mobil og desktop. Vi ser etter noen med stor arbeidskapasitet, som trives når det koker, og som brenner for at TV 2 skal være først ute med det siste. Du må være kreativ og tabloid, men samtidig trygg på presseetikken. Estetisk sans vil også være en fordel.

Vi ser etter personer som:

  • Har journalistisk utdannelse og/eller relevant arbeidserfaring fra en redaksjon.
  • Har stort konkurranseinstinkt
  • Trives med å jobbe i team, men er selvstendig nok til å ta avgjørelser
  • Har solid presseetisk forståelse
  • Har erfaring med digitale plattformer
  • Har bred nyhetsinteresse (nyheter, sport og underholdning)
  • Er interessert i hva leserne/seerne våre er opptatt av

Hos oss får du:

  • En vei inn en Norges mest spennende redaksjoner
  • En pulserende arbeidsplass med et stort TV-hus i ryggen som satser digitalt
  • Et godt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt

Merk gjerne søknaden med hvilke(n) rolle(r) du søker på.

Arbeidssted: Oslo, Bjørvika

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS