STILLING LEDIG:

To kollegaer som sitter sammen ved pulten med Shifter logo i bakgrunn

Shifter.no søker journalist

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver:

logo

Etablert våren 2016, startet av Lucas Weldeghebriel og Per-Ivar Nikolaisen.

Shifter er en nettavis som ble etablert i 2016, og som dekker teknologiselskaper som bidrar til å erstatte Norges oljeøkonomi.

Shifter.no er Norges ledende nettavis om aktørene i det nye næringslivet.

Vi søker nå en journalist som kan bidra i dette givende oppdraget som vi mener er så viktig for omstillingen av den norske økonomien – fra analog til digital, fra fossil til grønn.

Vi har høye ambisjoner for journalistikken vår, er allerede gode, men jobber hele tiden for å bli enda bedre. Som journalist hos oss vil du være med å jakte nyheter og historier om gründere, investorer og andre relevante aktører i det nye næringslivet. Du vil lære mye og raskt, men vi håper at du allerede har en god forståelse av økonomiske begreper og ikke minst en interesse for oppstartsselskaper og gründere. Det hjelper imidlertid at du kan det journalistiske håndverket, at du har et godt og tydelig språk, og at du synes det er viktig det vi driver med.

Du vil møte et bredt spekter av oppgaver og mennesker – der du den ene dagen forteller historien til en helt fersk gründer, mens du den andre dagen jobber med «breaking news» om milliardselskaper som Oda og Kahoot. Arbeidet vil bestå i å skrive nyhetsartikler og reportasjer. Du må kunne levere raskt, men samtidig kunne gå grundigere til verks når det er nødvendig.

Vikariatet varer i første omgang i fem måneder, og vi vil at du skal starte så raskt som mulig.

Shifter ble for øvrig nylig kjøpt av Schibsted og holder til i moderne lokaler i Akersgata i Oslo sentrum, med en kantine full av god mat hver dag, gratis treningsrom med gymsal, og en lang rekke andre fasiliteter.

Dersom denne jobben høres riktig ut for deg, og du er klar til å bli en del av vårt engasjerte og trivelige team, send inn en kort søknad med CV og lenker til arbeidsprøver så snart du kan, til perivar@shifter.no.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktinformasjon

Ved spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med:

Powered by Labrador CMS