STILLING LEDIG:

to kolleger som smiler til kamera fra livesending

DN søker sommer­vikarer! ☀️

Vil du jobbe i DN til sommeren? Vi søker nyhetsjournalister, featurejournalister, frontsjefer, sideprodusenter/redigerere og AD til magasinene våre.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Midlertidig/Sesong

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 7. januar

Om arbeidsgiver:

Dagens Næringsliv (DN) er et selskap i mediekonsernet DN Media Group, som også omfatter en rekke internasjonale bransjepublikasjoner. DN er Norges ledende næringslivsavis og er den redaksjonen i Norge som har vunnet Skup-prisen flest ganger.

DN søker kandidater til flere ulike områder, les mer om dem under. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Søknadsfrist: Snarest, men aller siste frist er 7. januar. 

Nyhetsjournalister 

Nyhetsavdelingen i Dagens Næringsliv dekker blant annet finans, økonomi, næringsliv, samfunn og politikk.

Nå er vi på jakt etter journalister som er nysgjerrige på samfunnet rundt seg, kommer på jobb med ideer til engasjerende saker og liker å jobbe i team som setter dagsorden. Her vil du jobbe med løpende nyheter og dagsordensettende nyhetsløp.

Praktisk erfaring fra mediebedrift kommer godt med, men er ikke en forutsetning: Er du ambisiøs, lærevillig, trives i team og takler et høyt arbeidstempo, får du nødvendig opplæring og coaching av flinke og hyggelige kolleger. Skriv i søknaden hva slags områder du kan tenke deg å jobbe med.

Vi garanterer en morsom arbeidsdag med bratt læringskurve og tett oppfølging. Noen kvelds- og helgevakter må påregnes. 

CV og søknad sendes til:

Søkere kan også ta kontakt med klubbleder Marie Melgård dersom det er spørsmål angående stillingen eller arbeidsplassen: Mob. 98432277, marie.melgard@dn.no 

  

Featurejournalister 

Vi søker sommervikarer til featureavdelingen i Dagens Næringsliv og ser etter deg som vil være med å utvikle dagsordensettende featuresaker. 

Arbeidshverdagen er variert: Journalistene jobber både selvstendig og i team, og veksler mellom et bredt spekter av sjangre som dokumentarer, reportasjer, intervjuer og nyhetssaker. Vi lager innhold til de prisvinnende magasinene D2 og DN Lørdag og Smak. Skriv i søknaden hva slags områder du kan tenke deg å jobbe strukturert med. Er du ambisiøs, lærevillig og takler et høyt arbeidstempo, får du tett oppfølging og coaching av flinke kollegaer. 

CV og søknad sendes til: 

Søkere kan også ta kontakt med klubbleder Marie Melgård dersom det er spørsmål angående stillingen eller arbeidsplassen: Mob. 98432277, marie.melgard@dn.no 

 

Frontsjefer og sideprodusenter/redigerere 

Vi du bidra til at DNs kvalitetsjournalistikk blir lest av flest mulig? Er du presseetisk sterk og kan ta raske, gode beslutninger under press? Er du språksikker og har et godt visuelt blikk? Da vil vi gjerne at du leser videre. 

Desken i DN søker frontsjefer til DN.no og sideprodusenter/redigerere til papiravisen. I begge roller er det viktig med god språkforståelse, at du trives med høyt tempo og kan redigere og publisere tekst og bilder til digitale flater. Flinke kolleger vil sørge for nødvendig opplæring og oppfølging.

CV og søknad sendes til:

 

AD i D2 og DN Lørdag 

Vi søker kreative personer som kan være med og forme den visuelle journalistikken i Dagens Næringsliv. 

AD-ene jobber primært med fredagsmagasinet D2 og DN Lørdag. Jobben innebærer idéutvikling, design og ferdigstillelse av saker til både papir og nett. Du må se visuelle muligheter, ha blikk for detaljer og ha mot til å prøve nye ting. 

Det er ønskelig at du har utdannelse eller erfaring både innenfor webdesign/digital design og avis-/magasindesign. 

CV og søknad sendes til:

Powered by Labrador CMS