STILLING LEDIG:

Dagsavisen søker sommervikarer

Mediehuset Dagsavisen søker idérike og engasjerte sommervikarer i Oslo, Stavanger og Fredrikstad

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikarer

Arbeidssted: Oslo, Stavanger og Fredrikstad

Søknadsfrist: 8. februar

Om arbeidsgiver

Mediehuset Dagsavisen eies av Mentor Medier og Stiftelsen Dagsavisen. Med vår internasjonalt anerkjente utgavemodell når vi daglig ca. 170.000 mennesker på alle plattformer. Per uke når vi opp mot én million unike brukere digitalt. I tillegg til Dagsavisens nasjonale og internasjonale produksjon i bunn, har vi egne utgaver i Stavanger (Rogalands Avis) og Fredrikstad (Demokraten) og flere journalister andre steder i landet. Vi jobber stadig med å utvide vårt dekningsområde og vår ambisjon er å gi en stemme til hele landet, og da gjerne til de svakeste i samfunnet vårt. Mediehuset har en samlet omsetning på 146 millioner kroner.

Vi søker sommervikarer til alle våre redaksjonelle avdelinger

Erfaring eller relevant utdanning er en forutsetning for sommerengasjement hos oss.

Dagsavisen er en sentral nyhets- og kulturavis som preger samfunnsdebatten og setter dagsorden med våre redaksjoner og utgaver i flere byer. Vi speiler Norge gjennom våre journalister som er stasjonert i ti byer. Våre vikarer får stort ansvar og mulighet til innflytelse.

Journalister

Vi søker journalister til vår hovedredaksjon i Oslo og til våre lokale redaksjoner i Stavanger (Rogalands Avis) og Fredrikstad (Demokraten). Vi søker også kommentatorer. Du må kunne stille med egne ideer til saker, ha gode samarbeidsevner og kunne jobbe under høyt tempo. Stillingene inngår i turnus med kvelds- og helgearbeid.

Nasjonale nyheter, politikk og utenriks:

Nyhetsredaktør Kathleen Buer, kathleen.buer@dagsavisen.no

Kultur:

Kulturredaktør Mode Steinkjer, mode.steinkjer@dagsavisen.no

Kommentar:

Politisk redaktør Lars West Johnsen, lars.west.johnsen@dagsavisen.no

Redaksjon i Fredrikstad:

Demokraten-redaktør Henriette Ydse Krogstad, henriette@demokraten.no

Redaksjon i Stavanger:

Rogalands Avis-redaktør Bjørn Sæbø, bjs@rogalandsavis.no

Frontsjefer

Frontsjefene sitter i hjertet av Dagsavisen. Her har du ansvar for å styre forsiden til dagsavisen.no, nyhetsbrev og publisere i sosiale medier. Du må ha høy presseetisk forståelse, trives med høyt tempo og ha et ønske om at alle saker skal bli lest av flest mulig. Stillingene inngår i turnus med kvelds- og helgearbeid.

Nyhetsredaktør Kathleen Buer, kathleen.buer@dagsavisen.no

Vaktsjefer og grafikere til papir- og eavis-desk

Vaktsjefene er arbeidsledere for papir- og eavis-desken i Oslo som produserer Dagsavisen, Demokraten og Rogalands Avis. Du må ha høy presseetisk forståelse, trives med høyt tempo, være nøyaktig og strukturert. Grafikerne jobber med sideproduksjon og redigering, og kunnskap i InDesign er ønskelig. Stillingene inngår i turnus med kvelds- og helgearbeid.

Vaktsjef Kenneth Lia Solberg, kenneth.lia.solberg@dagsavisen.no

Fotografer

Som fotograf må du være selvgående, idérik og ha høy arbeidskapasitet. Våre fotografer er basert i Oslo og jobber for alle avdelingene i redaksjonen.

Nyhetsredaktør Kathleen Buer, kathleen.buer@dagsavisen.no

Debattjournalist

Vi søker en selvgående og strukturert vikar som kan ta ansvar for debattstoffet i sommer. Du har erfaring med sosiale medier og vil få ansvar for å velge ut og redigere debattinnlegg til både nett og papir.

Nyhetsredaktør Kathleen Buer, kathleen.buer@dagsavisen.no

Kontaktinformasjon klubbleder:

Klubbleder i NJ Dagsavisen Pål Karstensen, pal.karstensen@dagsavisen.no

SØK HER

Powered by Labrador CMS