STILLING LEDIG:

desken i hjertet av Dagbladet
Desken i hjertet av Dagbladet Foto: Shad Madian / Dagbladet

Dagbladet søker sommer­vikarer ☀️

Dagbladet trenger sommervikarer til våre avdelinger, og ønsker vikarer med bredest mulig redaksjonell erfaring.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sesong/midlertidig

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest, senest søndag 14. januar 2024.

Om arbeidsgiver:

Dagbladet logo

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media.

I Aller Media har vi et godt og mangfoldig arbeidsmiljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse. Mangfold blant våre ansatte er en styrke for oss, og vi er derfor opptatt av å sikre nettopp mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønn, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til stillingen til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn.

Det er en forutsetning at du har relevant utdannelse og/eller journalistisk praksis. Arbeid på tvers av avdelingene og turnusarbeid må påregnes. Vikarperiode i sommer etter avtale.

Søknadsfrist snarest, senest søndag 14. januar 2024. Aktuelle søkere kan bli kontaktet fortløpende.

NB: Dersom du søker deg til flere avdelinger, spesifiser hvilke i søknaden din. 

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

BREAKING NEWS

Vil du være en del av Norges mest spennende nyhetsredaksjon i sommer? Dagbladet søker deg som har stor interesse for breaking news, og som vil jakte elleville saker fra hele verden.

Du må være utpreget tabloid, ha et godt språk og du må ha teft for de gode nyhetene folk snakker om. Vi søker deg som er klar til å rykke på hendelser, og som er klar for å dekke nyhetssjangeren bredt.

Kontaktpersoner:

Thomas Sæbø, avdelingsleder nyhet, 916 00 461, tsab@db.no

Trine Høklie Jonassen, 926 22 221, thj@db.no

Angelica Hagen, 977 82 695, angelica.hagen@db.no

ALLROUND-JOURNALISTER

Er du en utpreget tabloid allroundjournalist, og har et godt øye for hvilke historier som fenger leserne? Da er dette sommerjobben for deg!

Vi skal skrive historiene som folk snakker om rundt middagsbordet, enten det er et rørende intervju, en morsom sitatsak fra Kvæfjord eller en utrolig historie fra utlandet. I tillegg har vi ansvaret for publiseringen på Dagbladets største Facebook-kontoer.

Har du høyt arbeidstempo, er effektiv og har et bredt interessefelt? Og elsker at sakene dine blir lest av mange både fra Dagbladets forside, Facebook og Google? Da er det ingen grunn til å nøle!

Kontaktperson:

Eugene Brandal Laran, leder for Dagbladets sosiale medier-avdeling, 455 111 01, ela@db.no

DAGBLADET TV

Vil du være en del av Norges mest spennende TV-redaksjon? Vi søker deg som har stor interesse for breaking news, og som vil jakte spektakulære videoer fra hele verden.

Du må være utpreget tabloid, og du må kunne filme, redigere og vinkle stoffet du lager. Du må være klar til å rykke på nyhetshendelser, og du må være klar for å lede livesendinger. Opplæring vil bli gitt.

Kontaktperson:

Øystein Sæthre, redaksjonssjef Dagbladet TV, 990 24 411, oystein.sethre@db.no

SPORT

Dagblad-sporten søker de største talentene innen sportsjournalistikken! Om breaking news og de store sportsnavnene får pulsen din til å stige, er vi på jakt etter deg. Du må kunne formulere deg raskt og presist under tidspress, og ha god tabloid forståelse.

Hos oss skal du kunne sette dagsorden med egne saker, samtidig som du er komfortabel med å bidra inn i dekningen av de største arrangementene, som sommer-OL 2024!

Kontaktperson:

John Rasmussen, sportsleder, 916 00 494, jor@db.no

KJENDIS

Vi søker offensive, pågående og nysgjerrige journalister til Norges største kjendisredaksjon. Etter at underholdningsdeskene i Dagbladet og Seoghør.no ble slått sammen for noen år siden, har vi stått bak mange av de viktigste og mest omtalte sakene i norsk og internasjonalt underholdningsliv.

Du som søker må ha god kunnskap om kjendiser og kongelige, ha solid teft for nyheter og evne til å dyrke frem og brenne for egne saker. Vi ser etter deg som gløder for alle sider av god underholdningsjournalistikk; fra den morsomme og oppsiktsvekkende til den unike og kritiske.

Hverdagen hos oss innebærer både deskjobbing og arbeid som utegående reporter.

Kontaktperson:

Jonas Jørstad, kjendisdesken, 932 45 329, jonas@aller.no

DINSIDE

Vi er Norges ledende forbrukernettsted, med et høyt antall lesere hver dag. Vi søker deg som er interessert i god forbrukerjournalistikk, er iderik og liker å lage saker som treffer mange i alle aldre.

Ja, vi er nyhetsrettet, men ønsker samtidig å lage journalistikk som er nyttig for folk flest. Vi er også ambisiøse på video, som vi tror er viktig for mange som leser vår journalistikk. Nyheter, nytte, video og lesere skal gå hånd i hånd på våre sider.

Kontaktperson:

Rolf Fiske, redaktør, 900 51 210, rfi@db.no

BØRSEN

Elsker du å skrive og fortelle historier om mennesker? Virker det spennende å intervjue noen av de største profilene og å dekke verdenskjente selskap? Hvis du nikker ivrig nå, så har vi en spennende mulighet for deg!

Dette er din sjanse til å dykke inn i norsk politikk og næringsliv, og utforske historiene bak de største aktørene i hele verden. Hos oss kan du få bruke din kreative penn til å fortelle engasjerende historier, jobbe med egne saker og i et team som støtter hverandre. Relevant utdannelse er bra, men entusiasme og vilje til å lære veier også tungt.

Er du den vi leter etter? Bli med oss og skriv sommerens mest fengslende historier i finansverdenen!

Kontaktpersoner:

Nicolai Eriksen, avdelingsleder Børsen, 93 08 98 29, ner@db.no

DAGBLADET PLUSS

Hos oss får du muligheten til å jobbe med spennende temaer som human touch og sterke menneskemøter, sex og samliv, helse, krim, nyttejournalistikk og eksklusive dramaer i det aktuelle nyhetsbildet. Vi vektlegger at du er god på ideer, fleksibel og at du liker at sakene dine flyr.

Dagbladet Pluss jobber tett med resten av Aller Medias merkevarer, og vår varierte portefølje gjør oss til et sted der mulighetene er mange. Kanskje er du en allrounder som kan gjøre alt, eller har du en spisskompetanse? Det viktigste er at du trigges av at sakene dine selger nye abonnement på Dagbladet Pluss og blir lest av flest mulig.

Du liker å jobbe med vinklinger, har gode ideer til salgsvinnere, og evner å lose saker i havn. Er du i tillegg offensiv, selvgående, idérik og uredd, samtidig som du er en god kollega, ja da er dette stedet for deg.

Kontaktpersoner: 

  • Therese Doksheim Skaug, avdelingsleder, Dagbladet Pluss Stories, 979 85 125, tdo@db.no
  • Lars O. Gulbrandsen, avdelingsleder Dagbladet Pluss Tema, tlf: 908 91 255, lars.gulbrandsen@aller.com

FOTO

Vi søker samfunnsbevisste, kreative og selvstendige foto-/videojournalister til spennende og utfordrende arbeid på db.no, Dagbladet og våre magasiner.Søkere må ha erfaring fra presserelatert arbeid, kompetanse innenfor både stills, video og digital presentasjon. Du jobber godt selvstendig, samtidig som du er den gode lagspilleren med blikk for de visuelle øyeblikkene, god forståelse for breaking-nyheter, kunne levere hurtig fra felt, samt kunne gå live på TV. Søkere må disponere bil og foto-utstyr.

Legg ved ti relevante bilder/reportasjer i jpg-format og lenker til minst to videoreportasjer.

Kontaktperson:

  • Frank Karlsen, reportasjeleder foto, 971 22 654, fka@db.no

 

SØK HER

Powered by Labrador CMS