STILLING LEDIG:

Telemarksavisa søker journalister

Vil du jobbe på Telemarks beste arbeidsplass?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Skien

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Telemarksavisa har hatt en fabelaktig utvikling de senere årene. Avisa er nå den største og ledende i Telemark og holder til sentralt i Skien sentrum.Vi har fått mange tusen nye digitale kunder, samtidig som vi tar godt vare på alle som først og fremst ønsker å lese avisa på papir.Men vi er opptatt av å utvikle oss videre, av å forbedre tilbudet til våre abonnenter. Derfor legger vi vekt på å forbedre alle de ulike produktene våre, det være seg på papir, nett, eller digitale direkte tv-sendinger.Vi eies av Amedia-konsernet, landets største utgiver av lokale medier.

I høst fylte TA 100 år. Det ble feiret med fynd og klem, med festkonsert og mange hundre glade gjester i Ibsenhuset. Men nå er vi mer opptatt av framtiden enn fortiden. Nå vil vi ha flere journalister på laget.

TA søker tre journalister som skal bidra til enda bedre nyhetsdekning for telemarkingene.

Dette skal være folk som både kan lage kjappe nyhetssaker og grundige reportasjer for å styrke vår nyhetsdekning ytterligere.

Vi leter etter deg som elsker å formidle historiene som folk snakker om rundt middagsbordet. Du skal være med på å utvikle vår redaksjon videre. Det skal skje gjennom solid digital kunnskap, stort engasjement, høyt tempo og kreativitet.

Vi er midt oppe i et generasjonsskifte og har rekruttert en rekke unge medarbeidere i redaksjonen de siste årene. I tillegg til gode kollegaer lokalt, vil du få glede av at hele Amedia-nettverket løpende deler kunnskap om god journalistikk, frontredigering og innholdsutvikling.

Vi søker deg som er sulten og idérik i jakten på de gode historiene

  • Brenner for Telemark, lokalsamfunn, og lokaljournalistikk
  • Jakter på de store avsløringene, men også de kjappe nyhetene
  • Forteller historiene ved å utnytte digitale virkemiddel
  • Er god på både tekst, foto, video og kanskje har lyst til å prøve deg på direktesendinger.
  • Liker å ta ansvar, jobbe selvstendig og være kreativ
  • Vet hva som er en god nyhetssak, og finner raskt de beste nyhetspoengene

TA er opptatt av å favne bredt i vår journalistikk. Det være seg økonomi, næringsliv, politikk, helse og omsorg, kultur, krim, samferdsel, nærmiljø, skole, idrett, friluftsliv, bolig, miljø og byutvikling.

Vi er helt tydelige i våre ambisjoner om at TA skal bli vesentlig bedre i årene som kommer og du kan være en av journalistene som er med på å utvikle Telemarks største avis.

Kontaktinformasjon

Er dette interessant – så ring en av oss :

  • Ove Mellingen, tlf: 906 84 999
  • Tom Erik Holland, tlf: 906 70 525
  • Juni Wendelin Fasting, tlf: 924 83 771
  • Erik Edvardsen, tlf: 975 89 452

– så tar vi en prat.

SØK HER

Powered by Labrador CMS