STILLING LEDIG:

Vil du bli VGs nye krimreporter?

Vi leter etter deg som er initiativrik, målrettet og som har gode journalistiske resultater å vise til.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 16. april

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,4 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+ og E24 Dine Penger. Antall ansatte i mediehuset VG pr. januar 2020 er i overkant av 400.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

VG er Norges ledende mediehus på krimfeltet. Nå søker vi en reporter som skal bidra til at vi er først og best på de store sakene.

Som krimjournalist i VG har du som mål å vinne nyhetskampen hver eneste dag, samtidig som du har god kjennskap til hvordan politi og rettsvesen jobber. Du må ha en dokumentert evne til å arbeide med egne kilder, og det er en fordel om du allerede har et kildenettverk innenfor fagfeltet.

Du har også tabloid forståelse og trives med å jobbe i et hurtig tempo - gjerne i samarbeid med ulike fagmiljøer i redaksjonen og må kunne levere til de ulike plattformene i VG, inkludert TV.

Du vil inngå i helge- og kveldsvaktturnus. Reising i forbindelse med løpende nyhetssaker og planlagte reportasjer må påregnes. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 09.04.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS