STILLING LEDIG:

morgenbladet forsidebilde

Morgenbladet søker ansvarlig for nyhetsbrev og sosiale medier (vikariat)

Morgenbladet har en unik plass i den norske avisfloraen, både i kraft av å være en av de eldste avisene, men også fordi vi er en sentral arena for intellektuell debatt og tenkning.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Midlertidig

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 2. juni

Om arbeidsgiver:

morgenbladet logo

Morgenbladet har en unik plass i den norske avisfloraen, både i kraft av å være en av de eldste avisene og ved å være en sentral arena for intellektuell debatt og tenkning. Nå er vi inne i en særlig spennende fase der vi tar mål av oss å utvikle en ny og annerledes nettavis. Vi skal videreføre vår sterke egenart og vår journalistiske ambisjon om å sette dagsaktuelle hendelser i perspektiv og analysere de vesentligste utviklingstrekkene i samtiden. I løpet av vår drøyt 200 år lange historie har vi aldri hatt flere lesere enn nå. Morgenbladet er eid av Mentor Medier AS, som også eier blant annet Dagsavisen og Vårt Land.

Avisen er i sterk vekst og har i løpet av sin drøyt 200 år lange historie aldri hatt flere lesere enn nå. Vår journalistiske ambisjon er å sette dagsaktuelle hendelser i perspektiv og analysere de vesentligste utviklingstrekkene i vår samtid. Akkurat nå er redaksjonen inne i en særlig spennende fase, der vi utvikler Morgenbladet.no til en ny og annerledes nettavis, som samtidig har samme egenart og kvalitet som papirutgaven.

Stillingen: 

Nå søker vi en som vil være med å videreutvikle avisens stemme i sosiale medier og ikke minst Morgenbladets nyhetsbrev. Vi har store ambisjoner for formidling av stoffet vårt i daglige og ukentlige nyhetsbrev og vil satse ekstra på dette feltet i tiden som kommer. Vi ønsker oss en idérik kollega med relevant erfaring og teft for å presentere journalistikk på digitale flater. Du har gode samarbeidsevner, sikker språksans og interesse for Morgenbladets dekningsområder. Erfaring med tekstredigering og nettpublisering er en fordel. 

Som sosiale medier- og nyhetsbrevansvarlig inngår du i et engasjert arbeidsfellesskap på desken og vil samarbeide tett med frontsjef, redigerere, fotoavdeling og redaksjonen for øvrig. Noe turnusarbeid må påregnes.

Vi tilbyr:

  • Spennende arbeidsoppgaver i en av landets viktigste mediebedrifter
  •  Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  •  Hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø
  •  Nye lokaler i Oslo sentrum, kantineordning

Vikariat 100 prosent: Fra medio oktober 2024 til medio august 2025.

Kontaktinformasjon

Spørsmål kan rettes:

SØK HER

Powered by Labrador CMS