STILLING LEDIG:

Dagens Næringsliv søker nyhets­journalister og magasinsjef

Vil du vinne nyhetskampen og drive frem egne avsløringer i Norges fremste økonomi- og næringslivsavis? Eller vil du lage Norges råeste nyhetsmagasin? Dagens Næringsliv søker magasinsjef og journalister til faste stillinger og vikariat.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast / Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 19. september

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NHST Media Group har som mål å være størst og best på næringslivsnyheter i Norge, og verdensledende innen de tre markedssegmentene shipping, sjømat og energi. Alle våre publikasjoner skal kjennetegnes av journalistisk grundighet og kvalitet, samt at vi skal ha evne til å drive fram de eksklusive nyhetssakene som skal overraske og engasjere våre lesere. I NHST konsernet inngår følgende selskaper: Dagens Næringsliv, Mynewsdesk, Mention og NHST Global Publications AS, sistnevnte med følgende publikasjoner; Fiskeribladet, Intrafish, Recharge, Tradewinds, Upstream og Europower.Mangfold, inkludering, uavhengighet og innovasjon er viktig for selskapets suksess. NHST gir like muligheter for søkere med alle bakgrunner.

Dagens Næringslivs Nyhet dagsorden-avdeling søker journalister til to faste stillinger:

Vil du vinne nyhetskampen og drive frem egne avsløringer i Norges fremste økonomi- og næringslivsavis? Dagens Næringsliv søker journalister til faste stillinger og vikariat.

Samfunn og næringsliv:

Vi ser etter en journalist som har erfaring med å drive frem egen, dagsordensettende journalistikk. Du bør være opptatt av de heteste samfunnsdebattene og politiske prosessene, hvordan offentlige penger brukes og hva som skjer på innsiden av Norges største selskaper og mektigste institusjoner.

Finans:

Vi søker en faglig sterk reporter med stor interesse og forståelse for økonomi, børs og finans. Du klarer å finne historien bak tallene, har et omfattende kildenettverk og brenner for å grave frem de gode fortellingene om sentrale aktører og hendelser innen finans og næringsliv.

I tillegg søker vi en journalist til et langt vikariat:

Du bør ha interesse for økonomijournalistikk og gjerne erfaring med å dekke et eller flere av de mest sentrale områdene vi jobber med – som eiendom, finans, børs, samfunn, teknologi, makroøkonomi og handel.

Nyhet dagsorden-avdelingen i DN driver med løpende nyhetsdekning og dagsordensettende journalistikk. Avdelingen har en egen dokumentargruppe, men også journalistene i samfunns- og finansgruppene leverer nyhetsfeature og dokumentarer til DN Lørdag.

Vi søker journalister som er idérike, har stor gjennomføringskraft og trives med å arbeide selvstendig og i ulike team.

Kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon:

Søk på stillingen som journalist HER

DN søker magasinsjef

Vil du lage Norges råeste nyhetsmagasin?

Vil du jobbe med de fremste i landet innenfor hardtslående dokumentarjournalistikk og historiefortelling? Brenner du for å utvikle nyhetsfeature, dokumentarjournalistikk og den gode fortellende journalistikken i ulike flater og kanaler? Liker du både høyt tempo og prosjektledelse av lengre løp?

DN søker en Magasinsjef som kan utvikle DNs råeste journalistikk og finne de gode historiene til avdelingen Historiefortelling og livsstil. Avdelingen leverer saker blant annet til de prisbelønte magasinene DN lørdag og D2 i alle kanaler.

Vi skal sette dagsorden blant annen innen økonomi, samfunn, livsstil, teknologi og arbeidsliv, og jobber med et bredt spekter av temaer og sjangere som nyhetsfeature, undersøkende journalistikk, reportasjer og portretter.

Ansvar og oppgaver:

 • Initiere og utvikle kritisk og god historiefortellende journalistikk – i flere flater.
 • Hovedansvar for å igangsette saker og team, samt planlegge, koordinere og utvikle DN Lørdag.
 • Sikre den journalistiske prosessen fra idé til utvikling av saker, publisering og evaluering.
 • Jobbe strategisk for å utvikle helgejournalistikken.
 • Bidra til å sikre velfungerende samarbeid og delekultur på tvers av hele DN-organisasjonen og skape en innovasjonskultur som oppfordrer til å teste nye løsninger, evaluere, feile og lære

Relevant erfaring/kompetanse:

 • Ledererfaring
 • Et sterkt ønske om å utvikle og oppnå resultater sammen med andre.
 • God kunnskap om presseetiske og kildekritiske problemstillinger.
 • God sjangerforståelse og visuell kompetanse.
 • Kunnskap om metode for ideutvikling, dramaturgi og digitale fortellerformer er en fordel.
 • Evne til å skape entusiasme for endring, innovasjon og utvikling. Du liker både høyt tempo og prosjektledelse av lengre løp.
 • Du har evne til å være tydelig, kommunisere godt og engasjere. Vi tror du er modig og evner å ta beslutninger. Stillingen rapporterer til redaktør for Historiefortelling og livsstil og inngår i avdelingens ledergruppe.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon:

Søk på stillingen som magasinsjef HER

Powered by Labrador CMS