STILLING LEDIG:

VGTV Nyhet søker fast journalist som kan styrke oss på mangfold

Vi søker deg som kan bringe nye perspektiver inn i VG og jobbe med video i Norges mest fremoverlente mediehus.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 23. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Vi søker deg som kan bringe nye perspektiver inn i VG og jobbe med video i Norges mest fremoverlente mediehus.

VG skal være hele folkets førstevalg som nyhetsdestinasjon. Derfor er vi avhengige av at våre journalister har kunnskap om mangfoldet i samfunnet.

Er dette deg?

  • Har nyhetsinteresse og liker å rykke ut når noe skjer
  • Har innsikt som gjør at vi kan produsere mer relevant innhold for større deler av befolkningen
  • Brenner for video, historiefortelling og innovasjon

Vi leter etter deg som ønsker å jobbe med breaking news og egen-journalistikk på video. Om du kan bruke din identitet, innsikt og erfaring til å se nye perspektiver i journalistikken, vil vi høre fra deg. Kilder i flerkulturelle miljøer er en viktig del av dette.

Du trenger ikke å være en erfaren journalist for å søke stillingen. Men du må ha digital forståelse slik at du kjapt kan utvikle deg i rollen. Du vil få opplæring innen filming, klipping og rapportering, hvis du ikke kan dette fra før.

Du vil jobbe med alt fra krim, politikk, utenriks, rampelys og viralvideoer. Dette krever god allmennkunnskap og at du kan dekke alle områder med samme entusiasme.

Når du ikke jobber med livesendinger, jobber du med nyheter og egne saker på video som engasjerer, forklarer og underholder. For å blinke ut hva som er gode TV-saker for VG, bør du ha tabloid forståelse og være nysgjerrig.

Vi ønsker å utfordre det tradisjonelle og eksperimentere med historiefortelling. Målet er å treffe unge målgrupper, med ulik bakgrunn, med visuell og leken journalistikk. Derfor trenger vi flere med flerkulturelle erfaringer, kontakter og språk, som gjør at vi kan dekke en større del av samfunnet vi lever i.

I tillegg lager journalistene nyhetssendingen «VG Nyheter» til VGs flater, Flytoget, Snapchat og skjermer i det offentlige rom gjennom døgnet.

På VGTV Nyhet er det sterk lagkultur, hvor alle spiller hverandre gode. Når det smeller jobber alle for hverandre.

Om stillingen:

Turnusvakter morgen, dag, kveld og helg. Stor variasjon i arbeidsoppgaver, fra breaking news til saker basert på egen ideutvikling.

Grunnkompetanse på video er nødvendig. Utdanning innen journalistikk og video er en fordel, men ikke et krav. Vi vurderer gjerne søkere med annen utdanningsbakgrunn. Redaksjonell erfaring og teknisk forståelse er en fordel.

Dette tilbyr vi

  • Et ungt og innovativt miljø, med fokus på lagkultur og utvikling av våre medarbeidere.
  • Gode velferdstilbud, tilgang til VGs bedriftshytter og rabatt på treningsmedlemskap.
  • VGTV er Norges største web-TV-redaksjon, i Norges ledende digitale mediehus.

Kontaktinformasjon:

  • Ingeløw Elise Kopperud, avdelingsleder, tlf: 930 919 59
  • Rolf Sønstelie, redaktør, tlf: 911 02 115
  • Jørgen Braastad, klubbleder, tlf: 415 30 313

SØK HER

Powered by Labrador CMS