STILLING LEDIG:

VG Sporten søker journalister til faste stillinger

Har du nese for sportsnyheter eller vil jobbe med visuell historiefortelling innen sport? Da er VG Sporten på jakt etter deg.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast / Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 02. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

VG Sporten er landets ledende sportsredaksjon, og består av reportere som leverer nyheter, gravejournalistikk, VGTV og sportsinnhold til VG+.

Nå skal vi fylle to faste stillinger og flere vikariater. Derfor søker vi nye kolleger som kan styrke oss på ulike områder i forskjellige roller.

Vi ønsker å styrke mangfoldet på VG Sporten og oppfordrer spesielt kvinner og personer med mangfoldskompetanse til å søke på stillingene. Vi er opptatt av å gi folk sjansen, og har du interesse for å utvikle deg som journalist i VG Sporten vil du få god støtte fra dyktige kolleger og ledere.

  • VG Sporten ønsker også å utvikle TV-journalistikken og den visuelle historiefortellingen. Her søker vi deg som ønsker å jobbe visuelt med sportsnyheter, enten det er å produsere dem selv eller å skape TV-journalistikk fra desken. Du utfordrer måten vi tenker på når det er riktig, og mestrer høyt tempo når det er riktig. Arbeidsdagen er variert, og en betydelig del vil bestå i å jobbe med avdelingens innhold på VGTV, enten det er å lage det selv fra start til mål eller å redigere, samt arbeid med skriftlig innhold.
  • Vi søker deg som er god med folk og kilder, og ønsker å utvikle ditt kildenettverk innen sportsverden. Du er en samarbeidsvillig lagspiller, som behersker høyt tempo og digital historiefortelling. Gjennom systematisk nyhetsarbeid evner du selvstendig å jobbe ut nyheter og saker som vil prege VGs plattformer.

Spesifisér gjerne i søknaden hvilken rolle du ser deg selv i.

Hva kan vi tilby deg?

  • Muligheten til å lage journalistikk som når ut til store deler av Norge, jobbe flermedialt både foran og bak kamera og dekke større idrettsarrangement i inn- og utland.
  • Et godt arbeidsmiljø med hyggelige og ambisiøse kollegaer.
  • Muligheter til å utvikle deg selv som journalist i Norges beste mediehus.
  • Konkurransedyktige lønnsvilkår og ansattgoder (tilbud på treningsmedlemskap, gode kollektive forsikrings- og pensjonsordninger, subsidiert kantine, tilgang på bedriftshytter i Norge og utlandet m.m.)

Stillingene innebærer turnusjobbing med kvelds- og helgevakter - og påfølgende fri.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS