STILLING LEDIG:

Gudbrandsdølen Dagningen (GD) søker sommervikarer

Hos oss i GD er det full trøkk hele året, også om sommeren!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikarer

Arbeidssted: Lillehammer, Vinstra eller Otta

Søknadsfrist: 31. januar

For å opprettholde god nyhetsproduksjon trenger vi flere sommervikarer. Som vikar hos oss får du innføring i strategi, redaksjonelle prioriteringer og systemer før du begynner, og mens du er vikar får du prøve deg på både mindre og større saker innenfor flere områder.

Om arbeidsgiver

Gudbrandsdølen Dagningen (GD) er Innlandets mest leste avis på nett, mobil og papir. Avisa inngår i GD-gruppen, som er et allsidig mediekonsern med omfattende virksomhet i Lillehammer, Gudbrandsdalen og Valdres. I konsernet inngår også Innlandet Distribusjon Lillehammer, Avisa Valdres, Norddalen, MittLillehammer og digitalbyrået tur.digital. Digitaliseringen endrer etablerte forretningsmodeller og gir samtidig mange nye muligheter. GD-gruppen opplever vekst i antall betalende abonnenter og utvikler nye digitale tjenester/produkter. GD-gruppen har en solid posisjon som selvstendig mediebedrift i Innlandet og har klare digitale ambisjoner overfor lesere og annonsører. Omsetningen i konsernet var på 178 millioner kroner i 2019. GD-gruppen har i dag eierskap/eierinteresser i ni aksjeselskap med til sammen ca 170 ansatte. Konsernet har meget solid økonomi.

For sommeren 2021 søker vi etter vikarer både i hovedredaksjonen på Lillehammer og til våre lokalkontorer på Vinstra og Otta.

Vi ønsker oss blide og engasjerte medarbeidere med nyhetsteft, og som har et ønske om å imponere både kolleger og lesere gjennom sommeren! Du må ha pågangsmot, skrive godt, og vi håper du har evnen til å komme opp med gode ideer til saker. I tillegg bør du ha førerkort for vanlig bil, slik at du kommer deg rundt i byen og distriktet.

Vi kan love deg opplæring, utfordringer, og ikke minst en mulighet til å jobbe i et trygt, godt og kompetent miljø i Innlandets største avis!

Har du spørsmål om stillingene?

Kontakt nyhetsredaktørene Reidar Kjæstad (938 66 444) / Anne Marie Løkken (911 62 869), eller ansvarlig redaktør Tom Martin Kj. Hartviksen (975 80 051). Klubbleder er Jørn Dissen (958 01 269).

Søknad med CV sendes [email protected].

Søknadsfrist: 31. januar

Powered by Labrador CMS