STILLING LEDIG:

TV 2 Nyhetene søker nattevakt med nyhetsteft

– perfekt jobb ved siden av studier.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Prosjekt

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 28. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi skal være tett på og engasjere gjennom å fortelle historier fra en hverdag du kjenner deg igjen i. Vår lidenskap er å sette spor, gjennom å formidle, skape og fortelle historier. Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, slik at nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for deg, uansett når, hvor og hvordan du måtte ønske.

Du finner oss på en rekke ulike TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester med fortellinger som spenner fra tung journalistikk til lett underholdning. Våre flaggskip er allmennkringkasterkanalen TV 2, strømmetjenesten TV 2 Play og tv2.no. Her finner du nyheter, aktualiteter, sport, filmer og serier gjennom hele døgnet. Vi har også utviklet egne apper for nyheter og sport, som gjør det enkelt for deg å følge med når du er på farten.

Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk sammen med deg. Våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, prosjektledere, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. TV 2 har også kontor i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og på Hamar.

TV2.no har 1.2 millioner daglige brukere som vi ønsker å holde oppdaterte døgnet rundt. Vi søker derfor etter en ny nattevakter som kan gå i turnus. Dette er en 50% prosjektstilling som fint lar seg kombinere med studier.

Nattevaktene skal overvåke og dekke nyhetsbildet i inn- og utland. Dette inkluderer nyheter, sport, underholdning og vær. Nattevaktene har ansvaret for å oppdatere og redigere fronten på TV2.no, poste på sosiale medier samt varsle organisasjonen i tilfelle større hendelser i nyhetsbildet. Aktuelle kandidater må evne å jobbe selvstendig.

Vi søker deg med nyhetsteft innenfor et bredt stoffområde og stor arbeidskapasitet. Det stilles krav til journalistisk og etisk vurderingsevne. Erfaring fra redigering av tekst, bilde og video er en fordel.

Vi kan tilby en av de aller beste digitale skolene du kan få. Du blir en del av et pulserende journalistisk miljø av høy standard, med et stort TV-hus i ryggen. Vi er ikke redde for å gi unge, flinke folk muligheter.

Grundig opplæring i de nødvendige verktøyer, frontdesking og produksjonsflyt vil bli gitt. Det samme gjelder innføring i TV 2s profil og problemstillinger som kan dukke opp.

Kontaktinformasjon:

  • Ida Falch-Olsen, desksjef, tlf: 415 45 921
  • Margrethe Håland Solheim, klubbleder, tlf: 454 92 227

SØK HER

Powered by Labrador CMS