STILLING LEDIG:

Fiskeribladet søker sommervikar

Vil du ha sommerjobb i Bergen?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 23. mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Fiskeribladet er Norges ledende leverandør av nyheter og innhold om og for fiskeri-, havbruks- og sjømatnæringen. Vi dekker hele norskekysten med nyheter knyttet til fiske, havbruk og industri, samt om havets miljø og klima. Vi dekker også fiskerinyheter knyttet til andre nordiske land, Russland og til sjømatmarkedene i verden. Vi har journalister plassert langs hele norskekysten. Hovedkontoret er i Bergen.

Vi er en del av NHST Media Group, som har som mål å være størst og best på næringslivsnyheter i Norge, og verdensledende innen de tre markedssegmentene shipping, sjømat, olje og gass. NHST-konsernet har følgende publikasjoner i tillegg til Fiskeribladet: Intrafish, Dagens Næringsliv, Europower, Recharge, Tradewinds og Upstream.

Fiskeribladet trenger sommervikar!

Hos oss dekker du en av Norges viktigste og mest fremtidsrettede næringer: Fiskerinæringen. Vi trenger en journalist fra juni til august (vi kan bli enige om nøyaktige datoer). Vi vil helst at du jobber fra Bergen der vi har hovedkontor, men er åpen for å ha folk andre steder langs kysten også.

Vi dekker næringene bredt og skriver om både fiskeren på kaikanten og unge i næringen, men du kan også få brynt deg på politikk, økonomi og teknologi. Det som er felles er at det handler om fisk. Du vil både skrive og ta egne bilder/video. Det er også muligheter for å lage podkast.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Bare send e-post eller ring:

Søknadsfrist: Snarest og senest innen 23. mai.

Søknad sendes til: [email protected].

Powered by Labrador CMS