STILLING LEDIG:

NTL-magasinet søker journalist i årsvikariat

Er du en allsidig journalist med nyhetsteft?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 22. september

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

LO Media er et mediehus med 75 ansatte, stiftet av LO og forbundene i LO. LO Media er et av landets største fagbladmiljøer og produserer 14 medlemsblader med tilhørende nettsider.

NTL-magasinet utgis av fagforbundet Norsk Tjenestemannslag (NTL) og produseres i stiftelsen LO Media. Vi skriver om og for NTLs 53.000 medlemmer, som jobber i staten og statlig tilknyttede virksomheter.

Vikariatet starter snarest mulig, og løper ut 2022. Redaksjonen i NTL-magasinet er en del av en redaksjon på åtte årsverk, som sammen produserer fire papirmagasiner og løpende nyheter på Frifagbevegelse.no, som er en felles nyhetskanal for alle redaksjonene i LO Media. Denne felles redaksjonen produserer stoff fra store deler av offentlig sektor som ligger under LO Stat-paraplyen, og gir stort rom variasjon i journalistikken.

NTL-magasinet er på jakt etter en idérik og fleksibel journalist som «kan nyheter» og som kan skrive om arbeidslivsspørsmål, politikk og offentlig sektor på en lettfattelig og forståelig måte. Du bør like å skrive både nyhetssaker og reportasjer. Journalisten har ofte med seg fotograf ut, men det er en fordel om du kan ta gode bilder selv også. I NTL-magasinet er det alle muligheter for å gå løs på ambisiøse journalistiske prosjekter, reportasjeideer og spennende menneskemøter.

Vi kan tilby gode lønns- og arbeidsvilkår, og en arbeidsplass i trivelige lokaler i Storgata i Oslo.

Kontaktinformasjon:

Send søknad og CV til: [email protected]

Powered by Labrador CMS