STILLING LEDIG:

E24 søker journalist

Vil du bli en del av laget bak Norges største nettavis for økonomi og næringslivsnyheter? Nå jakter vi en dyktig finansjournalist.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 27. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

E24 er en del av Schibsted, og eies i fellesskap av VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Med over to millioner unike brukere hver uke, er vi Norges største og viktigste nettavis for økonomi og næringsliv. Sammen med kommersiell avdeling utgjør mediehuset i dag over 50 ansatte. Vi samarbeider tett med øvrige Schibsted-aviser, med egne næringslivsgrupper i Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

Du vil inngå i finansredaksjonen i E24, hvis hovedoppgave er å gi leserne de største og viktigste nyhetene fra finansverdenen. Vi skriver om alt fra det som rører seg i og rundt aksjemarkedet til store transaksjoner og kapitaltunge miljøer.

God og kritisk finansjournalistikk er viktig for E24s lesere. Det er et klart mål å jevnlig levere dagsordensettende journalistikk fra finansverdenen. Samtidig må vi servere leserne de daglige nyhetene.

Vi ser etter deg som:

  • Har svært god forståelse av hvordan finansmarkedet fungerer
  • Har evne til å levere raskt når det smeller
  • Har evne til å grave frem egne, dagsordensettende saker
  • Har god kjennskap til, og godt nettverk i, en eller flere bransjer
  • Er en lagspiller som samarbeider godt med andre

E24 er inne i en fase med kraftig vekst. Det siste året har E24 gjennomført en offensiv oppbemanning og lansert et nytt samarbeid på tvers i Schibsted, for å ta en enda sterkere posisjon.Ambisjonen er å bli Norges største og viktigste økonomiavis. I tett samarbeid med VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenbladet når vi ut til nesten hele Norges befolkning med journalistikken vår.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende arbeidshverdag i en ambisiøs og kollegial redaksjon.

Du vil gå inn i en turnus som innebærer kvelds- og helgejobbing

Arbeidssted er Akersgata 55 i Oslo.

Kontaktinformasjon:

Søk snarest, men senest innen 27.06.2021.

SØK HER

Powered by Labrador CMS