STILLING LEDIG:

Trønder-Avisa søker nye journalister

Trønder-Avisa søker to fast ansatte medarbeidere i nyhetsavdelingen, med utgangspunkt i Stjørdal og Steinkjer.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Stjørdal/Steinkjer

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Trønder-Avisa er det ledende mediehuset i Nord-Trøndelag og er en del av et lite mediekonsern som i tillegg består av Namdalsavisa, iLevanger, Steinkjer-Avisa, Inderøyningen, Snåsningen, Meråkerposten samt næringslivsavisa NT24.no og Trønderdebatt.no – foruten Trønder-Distribusjon. Trønder-Avisa har omkring 57.000 lesere på alle flater.

Nå har du sjansen til å bli del av Nord-Trøndelags ledende redaksjon. Trønder-Avisa har i dag 35 redaksjonelt ansatte, og hver dag setter vi dagsorden med de viktigste nyhetene i vårt område.

Vår journalist i Stjørdal har fått nye utfordringer som redaktør i en av lokalavisene i konsernet, mens en av nyhetsjournalistene på Steinkjer slutter i høst. Begge stillingene skal erstattes snarest.

Våre nye kolleger bør ha solid journalistisk erfaring, være endringsvillig og ha lyst til å jobbe i en hektisk nyhetsredaksjon. Kjennskap til lokalområdet og regionen er en fordel, men ingen forutsetning.

I løpet av de siste årene har redaksjonen tatt store steg i omstilling til en moderne mediehverdag. Vi satser i to hovedretninger: Vi skal være best og først med de viktigste nyhetene og vi skal sette dagsorden med egenutviklet journalistikk.

Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i en redaksjon som gir journalister stort ansvar og mye tillit.

Det må påregnes turnusarbeid.

Kontaktinformasjon:

Søknad med CV og attester sendes til [email protected] snarest.

Powered by Labrador CMS