STILLING LEDIG:

NRK.no søker sommervikarer og tilkallingsvikarer

Vil du lage forsida til NRK.no i sommer?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 06. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

NRK.no er i sterk vekst, og vi på frontdesken jobber knallhardt hver eneste dag for å være først og best med de største nyhetene, gjøre publikum klokere gjennom dybde- og meningsjournalistikk, underholde, overraske og engasjere, gi håp og humor i hverdagen og invitere publikum til dialog – for å nevne noe. Vil du være med på laget? Vi søker journalister som vil være sommervikar på NRK.no-fronten i sommer, samt tilkallingsvikarer som kan starte omgående.

NRK.no er en nyhetsdrevet forside som også skal speile bredden i hele NRKs oppdrag – hele spekteret fra Maskorama og «BlimE-dansen», til stortingsvalg og de store idrettsøyeblikkene. Frontdesken har det daglige ansvaret for dette, med løpende prioritering, redigering og kvalitetssikring av innhold på NRK.no. Vi sitter i hjertet av det flermediale nyhetsgulvet på Marienlyst, sammen med de andre nyhetsdeskene. Frontredigererne jobber tett med deskens frontsjefer, som har det operativt overordnede ansvaret for NRK.no i det løpende arbeidet.

Vi søker etter deg som har redaksjonell erfaring som journalist eller frontredigerer fra et hektisk deskmiljø, nyhetsteft og liker at det skjer mye. Du har et godt blikk for presentasjon av innhold på redaksjonelt styrte nettsider, og evner å effektivt presentere ulike elementer som tekst, bilde, lyd, video og grafikk på en måte som ser bra ut på mobilen og ivaretar en god miks.

Du er språklig sterk, har god kjennskap til presseetikk, og er ikke være redd for å spørre en kollega hvis du er usikker. Siden vi samarbeider med kolleger fra hele NRK er det viktig at du er glad i å samarbeide og se løsninger.

Vi er også opptatt av å nå et yngre publikum, og erfaring med å jobbe med unge målgrupper, visuell formidling og evne til å tenke nytt og kreativt, teste og lære for å løfte nrk.no er positivt.

Du blir en del av en faglig sterk, engasjert og veldig hyggelig gjeng, hvor vi spiller hverandre gode, utfordrer og hjelper hverandre – og har det morsomt sammen på jobb.

Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt!

Vi er på jakt både etter tilkallingsvikarer som kan begynne så snart som mulig, samt dyktige sommervikarer som vil holde trøkket oppe gjennom ferieukene.

Kontaktinformasjon:

  • Kathrine Hammerstad, forsideredaktør (fung.), tlf: 930 64 101 / e-post: [email protected]

SØK HER

Powered by Labrador CMS