STILLING LEDIG:

Sarpsborg Arbeiderblad søker frontredigerer

Har du lyst til å jobbe i et spennende fagmiljø der målet er å fremme godt, lokalt innhold på nett? Da er du kanskje den rette personen for vår frontdesk.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Sarpsborg

Søknadsfrist: 10. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset Sarpsborg Arbeiderblad (SA) har en dominerende posisjon blant medieselskaper i Sarpsborg kommune. Vi dekker primært det som skjer i egen kommune, men er også opptatt av viktige spørsmål som opptar hele Østfold- samfunnet. Daglig leser 40.000 oss på papir, nett og mobil.Vi eies av Amedia-konsernet, landets største utgiver av lokale medier.

En av våre frontredigerere skal ut i permisjon. Vi søker hennes erstatter fra 1. februar 2022 og ut året.

Vi søker en språksterk journalist med god nyhetsteft og solid presseetisk vurderingsevne som frontredigerer for sa.no. Utdanning innen og erfaring fra journalistikk, fortrinnsvis innen nettpublisering og redigering av andres arbeid, vil vektlegges. Som frontredigerer er det viktig at du trives med å samarbeide med andre og at du håndterer stress godt. Du bør ha erfaring med nettpublisering, sosiale medier og ha god evne til å tilegne deg teknisk kompetanse. Kjennskap til Sarpsborg er en fordel. Du vil inngå i et team på tre frontredigerere, som går i fastlagt og forutsigbar turnus med dagvakter, kveldsvakter og helgevakter.

Sarpsborg Arbeiderblad har rundt 12.200 abonnenter. Vi har hatt en eventyrlig vekst på nett de siste årene, der vi blant annet har satset tungt på nett-TV. Vi håper du vil være med på laget i 2022.

Søknadsfrist: 10. desember.

Kontaktinformasjon:

Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

SØK HER

Powered by Labrador CMS