STILLING LEDIG:

Kommunikasjons­foreningen søker daglig leder

Vil du lede landets største faglige interesseorganisasjon for kommunikasjonsfolk?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 14. august

Om arbeidsgiver

Kommunikasjonsforeningen er landets største faglige interesseorganisasjon for kommunikasjonsmedarbeidere. Foreningen har rundt 4000 medlemmer fra hele landet i privat og offentlig sektor. Kommunikasjonsforeningens hovedoppgave er å posisjonere kommunikasjonsfaget og styrke kommunikasjonsfolks kompetanse. Det gjør vi blant annet ved å tilby et bredt spekter av kurs, seminarer og medlemsmøter. Kommunikasjonsforeningen har etablert etiske retningslinjer for kommunikatører, og har et etisk råd som kan bistå medlemmene. Foreningens visjon er å samle Kommunikasjons-Norge.

Kommunikasjonsforeningen søker ny daglig leder. Sammen med et kompetent sekretariat har daglig leder ansvaret for daglig drift og utvikling av foreningen, som har en sterk posisjon blant faglig engasjerte frivillige og fornøyde medlemmer. Vi ser etter daglig leder som synes det er givende å jobbe i spennet mellom personalledelse, medlemskontakt, offentlig debatt og utvikling av kommunikasjonsfaget.

Du er en ambisiøs og klok leder som står i spissen for det strategiske arbeidet med å videreutvikle foreningen. Du drives av at medlemmene finner stor verdi i medlemskapet og å gjøre det frivillige engasjementet meningsfylt. Foreningen har et mål om ytterligere vekst, og viktige oppgaver er å posisjonere kommunikasjonsfaget, styrke kompetansen til kommunikasjonsfolk, og ikke minst etablere nye møteplasser for medlemmene våre.

Til arbeidet ligger å:

 • Drifte organisasjonen og levere på strategien
 • Lede medarbeiderne i sekretariatet
 • Fungere som partner og støtte til sentralstyret og andre råd og utvalg
 • Bidra aktivt for å styrke tilbudet til medlemmene
 • Forvalte økonomien gjennom god budsjettering, kostnadskontroll og oppfølging
 • Ivareta god dialog med lokallagene, medlemmer og eksterne samarbeidspartnere
 • Representere foreningen utad, også som talsperson i media og politiske miljøer
 • Delta i faglige og akademiske fora i Norge og internasjonalt

Kommunikasjonsforeningen ønsker seg en trygg leder som har ambisjoner på vegne av foreningen og bransjen, er løsningsorientert, serviceinnstilt og raus. Stillingen krever at man har et godt strategisk blikk, samtidig som de operative oppgavene blir løst på en effektiv måte.

Du har gjerne relevant høyere utdannelse og/eller bred erfaring fra kommunikasjonsvirksomhet. Du har ledet medarbeidere før og det er en fordel med erfaring fra organisasjonsarbeid.

Som daglig leder vil du få mulighet til å jobbe i et hyggelig og kompetent miljø. Stillingen byr på stor variasjon i arbeidsoppgaver, stor påvirkningskraft, en sentral posisjon i kommunikasjonsbransjen og gode muligheter for faglig utvikling. Hovedkontoret ligger sentralt i Oslo i fine lokaler. Daglig leder rapporterer til styreleder.

Kontaktinformasjon:

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt Visindi ved:

 • Mads Yngve Storvik, tlf. 900 45 079
 • Jette F. Christensen, tlf. 958 52 870
 • Benedicte Andersen, tlf. 478 21 687.
 • Styreleder Svein Inge Leirgulen kan kontaktes på 977 23 133.

Søknadsfrist er 14. august.

SØK HER

Powered by Labrador CMS