STILLING LEDIG:

default
default

Vestby avis søker journalist

Vi er på jakt etter en sulten og ambisiøs journalist med høy og effektiv produksjon, som alltid er på leting etter gode saker som berører og avslører, og som vet hvordan man skal finne disse sakene.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Vestby

Søknadsfrist: 31. mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Vestby Avis dekker Vestby kommune med 18.000 innbyggere. Avisen har 3300 abonnenter og har god vekst. Vestby Avis eies av Amedia-konsernet.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 10 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter.

Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Du ser verdien av en lokalavis som er tett på innbyggernes hverdag, er opptatt av å tolke og forstå innbyggernes behov og vil gjøre ditt for å bidra til at Vestby Avis skal være førstevalget til nyheter i Vestby.

Vi søker deg som:

  • Har journalistutdanning eller relevant erfaring
  • Er idérik, vet hva en god nyhetssak er og raskt finner de beste nyhetspoengene
  • Er språksikker og trygg på presseetikken
  • Viser engasjement, har godt humør og som er opptatt av læring og utvikling
  • Vet hvordan vi kan nå yngre lesere

Vi kan tilby en variert arbeidshverdag i en digital redaksjon med dedikerte og dyktige kollegaer, som villig deler av sin kunnskap.

Som ansatt i Vestby Avis blir du en del av Amedia-konsernet og dermed en del av et faglig fellesskap som jobber innsiktsbasert. Du vil få gode muligheter til å lære mye og få tildelt ansvar.Og på fredager står det ofte godis på bordet.

Stillingen inngår i turnusen vår, med jobb også på kveld og helg. Du må ha førerkort og bør helst disponere egen bil.

Søknadsfristen er 29. mai, men vi vurderer kandidater fortløpende.

Tiltredelse: Snarest

Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider og følg oss på LinkedIn.

Kontaktinformasjon:

  • Trine Urstad, ansvarlig redaktør/daglig leder, tlf: +47 938 17 011 / e-post: [email protected]

SØK HER

Powered by Labrador CMS