STILLING LEDIG:

Sveinung Uddu Ystad og ansatte i Steinkjer24

Steinkjer24 søker nyhetsjournalist

Steinkjer24 er en offensiv satsing, og var i 2023 landets raskest voksende avis. Vi skal være nyhetsledende i vårt område. Nå er vi på jakt etter deg som vil ha en utfordring.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Steinkjer

Søknadsfrist: 21. oktober

Om arbeidsgiver:

Steinkjer24 logo

Steinker24 ble etablert høsten 2020 og har lokaler sentralt på Steinkjer. Mediehuset dekker Steinkjer og Inderøy kommune. Selskapet har for tiden 6 medarbeidere som utgjør redaksjonen. Steinkjer24 jobber tett sammen med andre mediehus i Polaris Media Midt-Norge AS. Polaris Media Midt-Norge AS er 100% eid av Polaris Media ASA som er et av Skandinavias ledende mediekonsern og har sitt hovedkontor i Trondheim. Konsernet eier 79 mediehus i Norge og Sverige med til sammen 610 000 abonnenter og en omsetning på 3,6 milliarder kroner.

Vi søker en journalist som kan tiltre snarest. 

Som journalist hos oss får du jobbe med smått og stort. Steinkjer er gjennom året fylt med arrangementer, festivaler, fantastiske folk og annet moro. Dessuten skjer det nyhetshendelser du må dekke. I en lokalavis får du prøvd deg på alt – det kan være alt fra løpende hendelser til graveprosjekter.

Det er en fordel om du er nysgjerrig, uredd, selvstendig, har pågangsmot, er idérik og tåler et høyt tempo. Du kan gjerne ha journalistisk bakgrunn, men vi utvikler gjerne deg om du har de personlige egenskapene vi ser etter. Er du uten erfaring? Da kan du likevel være interessant for oss.

Steinkjer24 ønsker å være førstevalget til alle i Steinkjer. For å kunne være det ønsker vi å ha en redaksjon som speiler mangfoldet i befolkningen rundt oss. Vi oppfordrer derfor spesielt deg med en litt annen bakgrunn enn andre til å søke.

Hva kan vi tilby deg?

  • Gode utviklingsmuligheter og varierte arbeidsdager
  • Du får jobbe sammen med en gjeng som trives godt sammen
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Opplæring og faglig egenutvikling
  • Jobbe fra moderne lokaler som sto nyoppusset desember 2023

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Ta kontakt med: 

SØK HER

Powered by Labrador CMS