STILLING LEDIG:

Smaalenenes Avis søker journalist

-til 100% fast stilling.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Askim

Søknadsfrist: 24. juni

Om arbeidsgiver:

Smaalenene Avis logo

Smaalenenes Avis dekker Indre Østfold, Skiptvet og Marker kommuner med i overkant av 52.000 innbyggere. Avisen har i dag 10.750 abonnenter, med et stort potensial for ytterligere vekst. 16 journalister og redaktører har sitt daglige virke i nye, moderne redaksjonslokaler i Askim sentrum. Smaalenenes Avis har solid økonomi og eies av Amedia-konsernet.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Er du opptatt av hva som skjer i lokalsamfunnet? Har du nese for små og store nyheter?

Smaalenenes Avis har ledig 100 % fast stilling som journalist. Vi søker deg med hjerte for lokaljournalistikken. Du er nysgjerrig og glad i å snakke med folk. Du liker å fortelle en historie, også med foto og video. Du har teft for hva som kan bli en snakkis.

Hos oss må de fleste gjøre det meste; fra små, kjappe saker til store, grundige reportasjer. Kort sagt; vi trenger en ivrig allrounder med nyhetsteft, pågangsmot, sikkert språk og evne til å jobbe raskt og selvstendig. 

Vi ønsker søkere med relevant utdanning og/eller praksis. Du må ha førerkort og disponere egen bil. Kjennskap til dekningsområdet – Indre Østfold – er selvsagt en fordel. 

Vi kan tilby: 

Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, store muligheter for faglig utvikling, konkurransedyktige betingelser og et trivelig arbeidsmiljø. Du vil få jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad av frihet og et sterkt samspill. Den som ansettes vil inngå i redaksjonens turnus med faste kvelds- og helgevakter, også som frontredigerer.

Har du spørsmål om stillingen?

  • Anne Sterri Harestad, ansvarlig redaktør, telefon: 909 89 034
  • Jonas Karlsen, tillitsvalgt i NJ, tlf: 413 17 398

SØK HER

Powered by Labrador CMS