STILLING LEDIG:

Nidaros jakter ny vaktsjef/­frontsjef i fast stilling

Vaktsjefene våre er spydspissene på nyhetsdesken, dyrker nyhetskonkurransen i Trondheim og har et dedikert ansvar for at vi når lesertall- og salgsmålene våre hver eneste dag.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Trondheim

Frist: Snarest, innen 11. august

Om arbeidsgiver:

Nidaros logo

Nidaros er Trondheims heldigitale lokalavis og et av Amedias nyeste mediehus. Redaksjonen teller 18 årsverk totalt, inkludert NT24. Vi lager avis for alle som bor og lever i Trondheim. Besøk oss på Nidaros.no. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Som vaktsjef inngår du i avisas nye publiseringsredaksjon. De har et spesielt ansvar for å finne nye måter å spre vårt innhold på og ta i bruk nye måter å presentere vårt innhold på.

Vi er nå spesielt på jakt etter en vaktsjef som kan bidra til å løfte gruppa på sosiale medier og med korte videoer. Men om dette ikke er ditt spesialfelt, kan du likevel være interessant for oss. 

Som vaktsjef må du også kunne ta ledelsen og du må være god til å kaste deg rundt. 

Her er andre kvaliteter vi ser etter: 

  • Du elsker å være først ute med siste nytt
  • Du er tabloid, og vet hvordan du får lesernes oppmerksomhet med titler, bilder og stoffmiks på fronten

  • Du bruker tall, leserdata og analyse i arbeidet ditt

  • Du er stø på etiske vurderinger, også når tempoet er høyt

Vi kan tilby deg muligheten til å være med på å styrke Nidaros sin posisjon som lokalavis i Trondheim.

Du får verdens beste kolleger på en ung arbeidsplass midt i smørøyet i Midtbyen. Vi kan også garantere en variert og spennende arbeidshverdag, mulighet til å utvikle deg, og mye ansvar. Stillingen inngår i turnus, med kvelds- og helgevakter.Nidaros anser mangfold i organisasjonen som en styrke, og oppfordrer mennesker med ulik bakgrunn og funksjonalitet å søke.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS