STILLING LEDIG:

Tre kolleger sitter sammen

NRK søker journalist/­frontredigerer

Bli en del av suksesshistorien NRK Radio.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 20. mai

Om arbeidsgiver:

NRK logo

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning? NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

I NRK Radio er det ledig en fast stilling som nettjournalist/forsideredigerer i Trondheim.

NRK Radio har på få år vokst til å bli Norges største lydtjeneste og brukes av hundretusener av podkast- og radioelskere hver uke. Tjenesten er hjemmet til Norges aller mest populære podkaster, 13 radiokanaler og NRKs enorme lydarkiv. Vi har nå skyhøye ambisjoner om å doble bruken av NRK Radio innen 2028.

Vi som jobber med forsiden til NRK Radio jobber hardt hver dag for å sikre at lytterne våre alltid finner noe relevant og engasjerende å høre på, enten de har behov for å bli oppdatert mens de gjør seg klar for en ny dag, eller vil koble av med humor og godt selskap på øret på veien hjem. 

Arbeidsoppgaver

Som forsideredigerer har du en sentral rolle i å bidra til at NRK Radio når sine ambisiøse vekstmål de kommende årene. Du vil jobbe med en stor portefølje av podkaster og radioprogrammer. Sammen med publiseringsansvarlig, publiseringsplanlegger og analyseavdelingen vil du gjøre løpende vurderinger av hvordan innholdet skal nå publikum best mulig, for at flest mulig skal oppdage og bruke NRK Radio. Her vil du også jobbe svært tett med et inspirerende fagmiljø som har mye kunnskap om produktutvikling, design, bildebruk, tekst og markedsføring.

Sammen bidrar vi fortløpende til utvikling av nye arbeidsformer, læring og forbedring av NRK Radio.

Kvalifikasjoner

Vi søker etter deg som har redaksjonell erfaring som frontredigerer/desker, nettjournalist, SoMe-medarbeider eller annen visuell og digital innholdspresentasjon. Du kan lage effektive innsalgstekster, og er nysgjerrig på bruk av tallverktøy i dette arbeidet. Du vet hva som kjennetegner et godt bilde, og du har grunnleggende kjennskap til verktøy som Adobe Photoshop og/eller Figma.

Du skriver godt, og har god journalistisk vurderingsevne. Du har kjennskap til bruk av ulike digitale publiseringsløsninger og redaksjonelle måleverktøy.

Erfaring med å jobbe spisset mot yngre målgrupper og visuell historiefortelling er en fordel.

Personlige egenskaper

  • Du er strukturert, tenker analytisk, og liker å prøve nye ting
  • Du tar initiativ, og bryr deg om produktet du lager sammen med kollegene dine
  • Du kommuniserer og samarbeider godt, og bidrar gjennom det til et godt arbeidsmiljø – enten det er på mail, slack eller i menneskelige møter.

Vi tilbyr

Vi har en ledig stilling som journalist i funksjon som desker/frontredigerer arbeidssted NRK i Trondheim.

Du blir en del av en faglig sterk, engasjert og veldig hyggelig gjeng hvor vi spiller hverandre gode, utfordrer og hjelper hverandre – og har det morsomt sammen på jobb!

En jobb der du får jobbet både journalistisk, kreativt, og analytisk.

Kontaktinformasjon

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med: 

  • Beate Hårstad Jensen, redaksjonssjef, tlf. 995 32 136

SØK HER

Powered by Labrador CMS