STILLING LEDIG:

Tun Media søker forbruker­journalist

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 30. november

Om arbeidsgiver

Tun Media AS er Norges største mediehus for landbruket, med Amedia og Norges Bondelag som største eiere. Tun Media har et vedtektsfestet formål om å drive medievirksomhet for landbrukets og distriktenes interesser. Tun Media utgir medlemsbladet Bondebladet og fagbladene Norsk Landbruk og Traktor, i tillegg til dagsavisen Nationen. Tun Media holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo.

Har du interesse for teknologi og smarte energiløsninger? Har du lyst til å være med å bygge opp noe helt nytt i markedet? Tun Media starter i 2023 en ny redaksjonell tjeneste som skal gi gode råd og faglig inspirasjon om klimavennlig energi til alle landets husstander. Nå søker vi etter en journalist i 100 % fast stilling.

Vi er på jakt etter deg som har god forståelse for teknologi, som evner å raskt å sette deg inn i nye ting. Du må også evne å videreformidle komplisert fagstoff på forståelig vis. Du kan gjerne ha bakgrunn fra it-, elektro- eller ingeniørfag, så lenge du har sikker språkføring, fortellerglede og er komfortabel med kamera og nettleser som ditt suverene arbeidsverktøy.

Hos oss får du tillit og ansvar fra første dag, og du vil ha stor innflytelse på produktet vi leverer. Som forbrukerjournalist vil det daglige arbeidet bestå av å produsere alt fra korte nyheter til lengre produktomtaler, tester og reportasjer. Noe reisevirksomhet må også påregnes, så alle søkere må ha førerkort for personbil.

Vi tilbyr:

  • Lønn etter avtale

  • Gode pensjonsordninger

  • Sentral beliggenhet

  • Godt arbeidsmiljø

Søknadsfrist: Snarest

Kontaktinformasjon:

  • Iver Gamme, ansvarlig redaktør, tlf: 950 49 233

Søknad med CV sendes rekruttering@tunmedia.no

Powered by Labrador CMS