STILLING LEDIG:

redaksjon i Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke søker nyhetsjournalist

-  til fast stilling

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Oslo, Nydalen

Søknadsfrist: 20. mars

Om arbeidsgiver:

Nordre Aker Budstikke er en heldigital lokalavis som dekker bydel Nordre Aker i Oslo. Vi hadde ved årsskiftet rundt 3000 abonnenter. I 2024 feirer Nordre Aker Budstikke 20 år. Redaksjonen består nå av tre årsverk i tillegg til ansvarlig redaktør. Vi samarbeider tett med de andre Amedia-avisene i Oslo, og særlig Sagene Avis som vi deler lokale og redaktør med.

Nordre Aker Budstikke er en del av Amedia, les mer her om hvordan det er å jobbe i Amedia. https://www.amedia.no/jobb-hos-oss

Nordre Aker Budstikke har opplevd kraftig vekst de siste årene. Stadig flere leser og abonnerer på vår ultralokale lokalavis.

Vi har store ambisjoner om å vokse videre. Nå søker vi deg som vil være med på reisen.

Hos oss er hver dag ulik. En dag kan du rykke på en ulykke eller dekke et viktig arrangement. I jobben får du stor frihet til å jobbe med det du ønsker.

Journalistene våre dekker et bredt spekter av saker. Det er derfor viktig at du kan sette deg inn i nye temaer og liker å skrive om ulike ting.

Vi kan tilby:

 • Hyggelige kolleger som vil få deg til å skinne. Vi holder til i BI-bygget i Nydalen med gode kollektivforbindelser.
 • Fast stilling i en avis i vekst med store ambisjoner. Du blir også en del av et sterkt fellesskap i Amedia. Vi lærer av andre kolleger i konsernet hver dag, og samarbeider særlig tett med Amedias andre aviser i Oslo.
 • Stor frihet til å jobbe med det du ønsker. Det er kort vei fra idé til gjennomføring. Du blir en del av en liten redaksjon der innsatsen din blir lagt merke til og verdsatt.
 • Spennende dager med stor variasjon. I utgangspunktet jobber du på dagtid fra mandag til fredag, men enkelte ganger kan det også være behov på kvelder og i helger.

Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. Ansatte i Amedia opplever en høy grad av frihet. Det er et sterkt samhold og samspill hvor vi samarbeider, lærer, heier og bryr oss om hverandre.

Vi søker deg som:

 • Trives med høyt tempo og at du må kaste deg rundt.
 • Er språksikker og kan formidle kompliserte ting lett.
 • Vet hva som er en god sak og hvordan du finner den.
 • Jobber selvstendig fra idé til ferdigstillelse, men ikke er redd for å spørre hvis du er usikker.
 • Mestrer mange ulike temaer og gjerne lager saker om ting du ikke har mye erfaring med fra tidligere.
 • Behersker ulike formater, tar gode bilder og kan lage enkle videoer.
 • Har journalistutdanning, eller annen relevant erfaring
 • Kjennskap til dekningsområdet er en fordel

Søknadsfristen er 20.03.2024. Søknader behandles fortløpende. Oppgi i søknaden hva dine styrker er og hvilke temaer du liker best å dekke.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte:

SØK HER

Powered by Labrador CMS