STILLING LEDIG:

DN søker nyhetsjournalister

Dagens Næringsliv er Norges viktigste avis for økonomi- og samfunnsinteresserte. Nå søker vi nyhetsjournalister til flere faste stillinger i vår Nyhet dagsorden-avdeling.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 25. september

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dagens Næringsliv (DN) er et selskap i mediekonsernet NHST Media Group, som også omfatter en rekke internasjonale bransjepublikasjoner.

DN er Norges ledende næringslivsavis og er den redaksjonen i Norge som har vunnet Skup-prisen flest ganger.

Vi ser etter deg som brenner etter å sette dagsorden med nyheter som preger samfunnsdebatten, og som har kompetanse innen stoffområder som økonomi, finans, samfunn og næringsliv. I Nyhet dagsorden-avdelingen vil du jobbe både med løpende nyhetsdekning og dagsordensettende journalistikk. Du får også mulighet til å periodevis jobbe med nyhetsfeature og undersøkende dokumentarer til DN.no og DN lørdag.

Samfunn og næringsliv:

Vi ser etter faglig sterke reportere som har erfaring med å drive frem dagsordensettende journalistikk. Du bør være opptatt av de heteste samfunnsdebattene, og det er en fordel med kjennskap til politiske prosesser, arbeidsliv, boligmarkedet og privatøkonomi.

Finans:

Vi søker reportere med stor interesse og forståelse for børs, finans og makroøkonomi. Du klarer å finne historien bak tallene, og brenner for å grave frem de gode fortellingene om sentrale aktører og hendelser innen finans og næringsliv.

Kvalifikasjoner:

  • Du er idérik og har stor gjennomføringskraft.
  • Du er opptatt av og hva som skjer på innsiden av Norges største selskaper og mektigste institusjoner.
  • Du er flink til å skaffe og vedlikeholde kilder og kan vise til saker du har fått gjennom godt kildearbeid.
  • Du trives med å arbeide både selvstendig og i ulike team.
  • Du må ha erfaring med arbeid som nyhetsjournalist, fortrinnsvis innenfor områder som økonomi, finans, samfunn og næringsliv.

Kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingene kan rettes til:

SØK HER

Powered by Labrador CMS