STILLING LEDIG:

fiskeribåt på havet

Kyst og Fjord søker fiskeri­journalist

Vil du bli vår nye fiskerijournalist?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Troms og Finnmark (fleksibelt)

Søknadsfrist: 31. mai

Om arbeidsgiver:

Kyst og Fjord logo

Kyst og Fjord ble etablert i fiskeværet Kjøllefjord i Finnmark i 2011 og er en uavhengig nyhetskanal for fiskerinæringen. Kyst og Fjord leverer daglige nyheter gjennom nettavisen www.kystogfjord.no, og gir ut en avis i papirformat og e-avis som distribueres til abonnentene ukentlig. Kyst og Fjord vant prisen som årets lokalavis i 2020/2021. Kyst og Fjord er en del av Polaris Media.

En av våre medarbeidere gjennom 14 år trekker seg nå tilbake. Vi søker hans etterfølger som er en ung ambisiøs og sulten journalist som ønsker å være med å sette dagsorden i norsk fiskerinæring. 

Du er engasjert, har et ønske om å skaffe deg solid innsikt i fiskerinæringen, politiske prosesser og organisasjonsliv. Du må beherske redaksjonelle it-systemer. Du har også et stort ønske om å benytte ny teknologi i jakten på viktige nyheter. 

Som fiskerijournalist i Kyst og Fjord vil du være med å dekke en av landets viktigste næringer. Du vil samtidig bli en del av et team med erfarne journalister som har høye ambisjoner om å videreutvikle Kyst og Fjord.

Geografisk vil journalisten ha Troms og Finnmark som sitt hovedområde. Vi er samtidig fleksible i forhold til arbeidssted. Du må samtidig påregne noe reising - også med eget kjøretøy. I stillingen vil du inngå i en fast oppsatt nettvakt-turnus, samt delta i redigering av vår ukentlige papirutgave.

Hva kan vi tilby?

Kyst og Fjord kan tilby gode lønns-, pensjons- og forsikringsordninger, et godt arbeidsmiljø og ordnede forhold.

Kontaktinformasjon

Spørsmål? Ta kontakt med: 

  • Øystein Ingilæ, ansvarlig redaktør, tlf: 975 81 812

Søknadsfrist: 31.mai

Søknad sendes til oystein@kystogfjord.no

Tiltredelse etter avtale.

Powered by Labrador CMS